dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.58
  • EURO
    34.80
  • ALTIN
    2507.8
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64116.42$

1 Kasım ülkenin kaderidir


1 Kasım ülkenin kaderidir
MHP Milletvekilli Adayı Şinasi Kazancıoğlu “1 Kasım günü ülkenin geleceği oylanacaktır' dedi
Narin

Sıtmapınarı'nda seçim bürosu açılışı yapıldı. Kuran tilaveti ve dualar okunduğu seçim bürosu açılışına partililer ve vatandaşlar katıldı.

Açılış da konuşan MHP Milletvekili Adayı Şinasi Kazancıoğlu “Bu seçimde kişilere değil, ülke geleceğinin ne yönde olacağını oylanacak. Bir milletin ölümü son 15 yıldır haberli bir şekilde gelmekte. Türkiye Cumhuriyetinin geleceğinin nasıl şekilleneceği, nasıl bir ölüme hazırlandığı haberli bir şekilde geldi. Oslo'da başlayan, İmralı da devam eden ve Dolmabahçe'de son noktanın konduğu bir haber var, bir ikaz var. Şimdi bu seçim arkadaşlarımla, benim milletvekilli olma çabası değildir. Yani burada Ahmet'in, Mehmet'in vekil olma meselesi değil. Bu memleket davasıdır. İnanın ben hep bir uç örnek veriyorum. İroni sayılabilir. Bazen vatan hainlerini arayacağız diyorum, neden biliyor musun? vatan haini bulmak için vatanın olması gerekir. Vatan olmasa vatan haini de olmayacak. Yani ne durumlara düştüğümüzü düşünün bir kere. Şu önümüzdeki seçim belki de son seçim. Genel merkezimiz bir slogan belirledi. 'Ülkenin geleceğine oy verin' partinin geleceğine değil. Bizler şahsi istikbal peşinde değiliz. En son Dolmabahçe mutabakatına bakalım neden Dolmabahçe çünkü; Osmanlı önemli kararları Dolmabahçe de imzalamış ve Türkiye'nin geleceğinin önemli kararları orada alınmış. Tarih bizden bir rövanş almak istiyor. Avrupa ve emperyalist güçler bizden bir rövanş almak istiyor. Onun için Dolmabahçe'yi seçiyorlar" dedi.

"1 Kasım da hem milli hem dini görevimiz yapacağız" diyen Kazancıoğlu " Hem Malatya'da hem Türkiye'de yüz akıyla çıkalım. Arkadaşlar sizlerden son bir cümle ile istirhamım var. Bana ve arkadaşlarıma kefil olun. Hakikaten biz düzgün yaşayan sizler gibi, bizler gibi insanlarız. Yani bizler seçilmiş insanlar değiliz. Sizler, bizler hepimiz seçilmiş insanlarız. Onun için bana ve arkadaşlarıma kefil olun. Bizleri tanıdığınız kadarıyla kefil olun sizleri mahcup etmeyeceğiz. Sizlerin başımı öne eğmeyeceğiz. Ankara'ya kaç arkadaş gidersek gidelim. A'dan Z'e ye sizlerden aldığımız vekalet ve kefalet ömür boyu boynumuzun borcu olacaktır. Bir kardeşimizin cenazesine katıldım ama maalesef şehir mezarlığından buraya yarım saatten gelemedim. Arkadaşlar Malatya'nın yolları tıkalı. Malatya'nın ticarette giden yolları kapalı, Malatya'nın siyasette giden yolları kapalı, hepsi belli bir ekibin elindedir. Ama siyasi, ahlaki, ekonomik yollarını çözmek hepimizin elinde, İnşallah bir kasımda bunun çözümü var” diye konuştu.

MHP il Başkanı Mehmet Erdem ise seçimlerin birlik ve beraberliğin yeniden tesisi için önemli olduğunu söyleyerek "İnanın ben heyecanlıyım. Arkadaşlarımızda heyecanlıdır. Bu açılışımız teşvik ettiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Biraz önce Burhan hocam kuran tilaveti yaptı ve bir dua etti. Bizim zaten bu davaya gönül verişimizin sebebi. Biraz önce ki duada yapılan birlik ve beraberlik, bayrak aşkı, vatan aşkı dinimize devletimize sahip çıkma aşkıdır. Türkiye Büyük Millet Meclisin de hem Malatya'yı temsi edecek , hem de biraz önce söylediğim değerlere sahiplik etmek açısından bu seçim önemli. Şinasi Kazancıoğlu gitmiş gitmemiş umurumda değil. Ama bir tökezlersek Allah esirgesin ülke gidiyor. Bizim burada tek endişemiz ülkemizde ki birlik ve beraberliğin bozulmasıdır" şeklinde konuştu.
Konuşmalardan sonra Sıtmapınarı seçim irtibat bürosu dualarla açıldı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!