dore okulları
Malatya
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    34.68
  • ALTIN
    2414.6
  • BIST
    9645.02
  • BTC
    66600.25$

106 sokakta yenilik var!


106 sokakta yenilik var!
Battalgazi Belediyesi tarafından Ataköy Mahallesinde sürdürülen kaldırım ve sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Gürkan, ilçe genelinde 106 sokakta çalışmaların devam ettiğini söyledi.
Narin

HABER MERKEZİ- MALATYA 

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Fen İşleri Müdürü Fuat Gözeneli ve Ataköy Mahalle Muhtarı Elif Gemici ile birlikte Ataköy Mahallesi'nde yapılan kaldırım ve sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

SÜRATLE BİTECEK
Vatandaşların mağdur olmaması için çalışmaların süratle sürdürüldüğünü belirten Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, "Fen İşleri ekiplerimize gerekli talimatı verdik ve bir an evvel vatandaşın tozdan, topraktan kurtulması ve olumsuz bir formattan kurtulması noktasında ilgili arkadaşlarımız çalışmalara başladı. Kaldırım, bordür ve park alanlarıyla birlikte asfaltlama çalışmalarını sürdürüyorlar. Malatya'nın değişik noktalarında şu an 106 sokağımız var. 106 sokakta da bu çalışmalar devam ediyor" şeklinde konuştu.

TÜM SOKAKLAR BİTECEK
Başkan Gürkan, "Ben inanıyorum ki Malatya'daki teslim edilen sokakların hepsinde asfalt, kilit taşı ve kaldırım çalışmaları biter. Çevre düzenlemesi ve temizliği de ilgili arkadaşlar tarafından yapılır. Bu hizmetlerin başta muhtarımıza ve mahalle sakinlerine, Battalgazimize ve Malatyamıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" diye anlattı.

İŞLERDE DAKİK OLUN!
AYKOME'ye bağlı birimlerin zaman çizelgesine uyması gerektiğini belirten Başkan Gürkan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizim Battalgazi Fen İşleri ekipleri olarak zaman çizelgesi mefhumuna saat ve dakikası dakikasına uygun olarak çalışıyoruz. Bu anlamda AYKOME'deki birimlerin de TEDAŞ, TELEKOM, MASKİ ve benzeri birimlerin de bu hassasiyeti göstermeleri gerekiyor. Aksi taktirde şu an burası geçen yıl teslim edilseydi bize, fiyat farkı binmeyecekti, bunun rakamını da kümülatif olarak söylemek istemiyorum. Neticede kamu zararı söz konusu. Bu konuda ilgili birimlerin gerekli hassasiyeti göstermeleri gerekir. Diğer taraftan da tamamlanmamış bir şeyi yaptığımız zaman, görüyorsunuz elektrik direklerinin yanı boş. Tekrar bu ikinci bir işle hem emek, hem zahmet, hem de maddi külfet olarak karşımıza çıkıyor"

HİZMETLERDEN MEMNUNUZ
Yapılan hizmetlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Ataköy Mahalle Muhtarı Elif Gemici, "Çalışmalarından dolayı Battalgazi Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel bir hizmet. Asfaltlarımız yapıldı, kaldırımlarımız yapıldı" dedi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!