dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    35.04
  • ALTIN
    2325.3
  • BIST
    9093.72
  • BTC
    70160.99$

15 Temmuz Kurtuluş Savaşıdır!


15 Temmuz Kurtuluş Savaşıdır!
Malatya İşadamları Derneği (MİAD) toplantısında konuşan Başkan Yunus Akdaş: 15 Temmuz Kurtuluş Savaşıdır!
Narin

FETÖcü kalkışmadan sonra ilk toplantısını gerçekleştiren Malatya İşadamları Derneği(MİAD) toplantısında konuşan Başkan Yunus Akdaş, “En önemli şey bu ülkenin birlik ve beraberliğidir. Biz birlik oldukça dostlarımız sevindireceğiz, düşmanlarımızı çıldırtacağız” dedi.

HABER MERKEZİ – ÖZEL

Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz darbe kalkışmasından sonra ilk toplantısını gerçekleştirdi. FETÖ denilen hain terör örgütünün kalkışması sırasında 5 Malatyalı'nın şehit olduğunu anlatan Başkan Yunus Akdaş, Muhakkak paramızdan, işimizden, çocuğumuzdan, ailemizden daha önemli bir şey varsa o da ülkenin birliği ve beraberliğidir. Önce birlik beraberlik gelir. Biz birlik oldukça dostlarımızı sevindireceğiz, düşmanlarımızı çıldırtacağız”

BİZE OYUN OYNUYORLAR

 “15 Temmuz Türkiye'nin Kurtuluş Savaşı'nın yıldönümüdür” diyen Akdaş, “ Türkiye'deki 60'dan sonraki ihtilallerin tamamını gördüm. Oyunları da gördüm. Bana faşist dediler, arkadaşlarıma komünist dediler. Ne onların komünist olduğunu gördüm ne de ben faşistliği savundum. Kimisi de dinci dediler kimisine başka bir şey dediler. Ne Alevinin ne sünninin farklı olduğunu gördüm. Elbette içimizde hainler vardı ama bizler bu ülkenin sevdalısıyız. Bizi bölmek isteyenler, oyunlar oynuyor. Muhakkak paramızdan, işimizden, çocuğumuzdan, ailemizden daha önemli bir şey varsa o da ülkenin birliği ve beraberliğidir. Önce birlik beraberlik gelir. Dostlarımızı sevindireceğiz düşmanlarımızı çıldırtacağız. Türkiye genelindeki şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimizle gurur duyuyoruz” diye konuştu. Toplantıya Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de konuk olarak katıldı.

ÇOCUKLARI YETİŞTİRECEĞİZ

MİAD'ın gençlere ve öğrencilere yönelik yatırımlarının devam edeceğini anlatan Başkan Akdaş, “Geleceğin Yıldızları Projesi var. Türkiye'deki zeki çocukları alalım, ailelerin ihtiyaçlarını karşılayalım. Her sene 20, 10 senede 200 çocuğu yetiştirelim istiyoruz. Yüksek istişare çalışmaları sürüyor. Malatya'ya bir vakıf düşüncemiz var. Yüksek gelirleri buradaki öğrencilere ulaştırmayı planlıyoruz. Sevgi Evleri çalışmalarımız sürüyor. Malatya'ya 100 odalı 200 yataklı bir konuk evi daha yapılacak. Geçen sene 60 oda 120 yataklı konukevi yapılmıştı. Malatya hastanesine gittiğimizde ranzalarda yatan insanlar gördük, yaptıklarımız yetmemiş demek ki diyerek çalışmalara başladık” şeklinde konuştu.

İSTANBUL'U İZLEMEK İSTİYORUZ

Kentsel Dönüşüm ile ilgili birkaç projeye şahit olduğunu vurgulayan Başkan Akdaş, toplantıya konuk olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'den İstanbul konusunda bazı ricalarda bulundu. Başkan Akdaş: “İmar planlarının her şehrin dokusuna göre çıkmasını istiyoruz. İstanbul'da yüksek katlı binaları gördükçe, denizi göremedikçe üzülüyoruz. Yatay mimariye önem verseniz, biz de İstanbul'u izlesek olmaz mı. İmarda adalet istiyoruz. Hakikaten adalet yok. Tüm belediyeler için söylüyorum. Adamına göre imar, adamına göre iş böyle bir şey olmamalı. İmar komisyonu çalışırken ada bazında çalışıp, okul sağlık gibi alanlara dikkat eder. Yazık olur gelecek çocuklarımız, torunlarımız bizden hesap sorar” şeklinde konuştu. Banka kredilerinin verilmesinde zorluk çıkarıldığını anlatan Akdaş, Bankalar kredi verene kadar işadamlarımızın çekleri yazılıyor. Bu konuda devletin gözetimindeki bankaların kredi işlemlerini kolaylaştırmasını istiyoruz” dedi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!