dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.07
  • ALTIN
    2301.6
  • BIST
    9056.12
  • BTC
    70495.76$

19 yeni köprü geliyor


19 yeni köprü geliyor
Malatya Büyükşehir Belediyesi bu yıl 19 köprü daha yapacağını müjdeledi. Son iki yılda 35 yeni köprü yapan Büyükşehir'in sorunları çözmek için var gücüyle çalıştığını belirten Başkan Ahmet Çakır, 'Kent genelinde yeni yol açma ve yol genişletme çalışmalarının yanında köprü, menfez, taş duvar işleri de yapıyoruz. Bu çalışmalar yollarımızı daha güvenli ve konforlu hale getiriyor. Son 2 yılda 35 köprü yaptık. Bu yıl da 19 köprü daha yapıyoruz. Hizmeti Malatya’nın her metrekaresine götürüyoruz. Malatya’nın sorunlarının çözüldüğünü görmek bizleri de mutlu ediyor' dedi.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

Son 2 yılda Malatya'ya 35 yeni köprü kazandıran Malatya Büyükşehir Belediyesi 2017 yılı içerisinde 19 köprü daha yapıyor. İhalesi gerçekleştirilen köprülerde inşaat çalışmaları ise yoğun bir şekilde devam ediyor. Yol açma ve genişletme çalışmalarının yanı sıra daha güvenli yollar için köprüler yapan Büyükşehir Belediyesi bu yıl da yeni köprüler yapmayı sürdürüyor. Yapımı devam eden 19 köprünün 3 tanesi Doğanşehir'e, 3 tanesi ise Kuluncak'a yapılıyor. Doğanşehir'de Gövdeli, Begre ve Erkenek Mahallelerine, Kuluncak'ta ise ilçe merkezine, Kızılhisar- Kecikler yoluna 1 adet, Darılı-Sultanlı yoluna da 2 adet köprü yapılıyor.

GÜVENİLİR ULAŞIM AĞI
Arapgir'in Aşağıulupınar Mahallesine, Arguvan'ın Çavuş Mahallesine, Pütürge'nin Körme Mahallesi ile Gündüz-Karakaya yoluna, Kale ilçesinin kale ile bent Mahallelerine, Battalgazi'nin Yaygın ve Pelitli Mahalleleri ile Yeşilyurt ilçesine bağlı Dilek Mahallesine 1 adet, Darende ilçesinin Çınar-Hacılar-Ayvalı grup yoluna ise 3 adet köprü inşa ediliyor. Yapılan yol ve köprü çalışmalarını değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya'nın ulaşım ağını daha güvenilir ve standartlara uygun hale getirebilmek için planlanan her projeyi Malatya'ya kazandırdıklarını söyledi.

KONFORLU YOLLARIMIZ OLACAK
Bu yıl içerisinde 19 köprünün yapımına başladıklarını ifade eden Başkan Çakır, "Malatya'nın Büyükşehir öncesinde biriken problemlerini çözmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Kent genelinde yeni yol açma ve yol genişletme çalışmalarının yanında köprü, menfez, taş duvar işleri de yapıyoruz. Bu çalışmalar yollarımızı daha güvenli ve konforlu hale getiriyor. Son 2 yılda 35 köprü yaptık. Bu yıl da 19 köprü daha yapıyoruz. Hizmeti Malatya'nın her metrekaresine götürüyoruz. Malatya'nın sorunlarının çözüldüğünü görmek bizleri de mutlu ediyor" şeklinde konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!