dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.32
  • EURO
    35.12
  • ALTIN
    2295.1
  • BIST
    9047.9
  • BTC
    70873.19$

3 partiden ortak mesaj: Teröre karşı tek yürek!


3 partiden ortak mesaj: Teröre karşı tek yürek!
Malatyalı İşadamları Derneği'nin iftar yemeğine AK Parti, CHP ve MHPli vekillerin ortak mesajı damga vurdu.
Narin

Sırayla kürsüye gelen vekiller, yaşanan zor süreçlere rağmen Malatya'nın insana insan olduğu için verdiği kıymete vurgu yaptı. Malatya'da vatandaşların hiçbir ayrım gözetmeksizin kardeşçe yaşadığına işaret eden vekiller, ilin birlik ve beraberlik merkezi olduğunu savundu.

HABER MERKEZİ – ÖZEL

Malatyalı işadamları ve STK temsilcilerinin biraraya geldiği MİAD iftar yemeğine, AK Parti, CHP ve MHPli milletvekillerinin verdiği net mesajlar damga vurdu. Malatya'da hiçbir vatandaşın ayrımcılığa maruz kalmadığını anlatan vekiller şehri birlik ve beraberlik merkezi olarak nitelendirdi. Kürsüye ilk çıkan aslen Malatyalı olan ve MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, “Bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar sürerken Türkiye de zorlu bir süreçten geçiyor. Ülkemizin her zamankinden daha çok Malatya'ya ve Malatyalılara ihtiyaç duyuyor. Malatya'da terör barınamaz. Birileri açsa bizler rahat edemeyiz. Biri yokluk içindeyse bizler rahat edemeyiz" diye konuştu.

 

arzu

BİRLİK ÜLKEYE YAYILMALI

Erdem'den sonra yine aslen Malatyalı olan CHP'nin İstanbul Milletvekili Gülay Yedekçi söz aldı. Malatya'da hiçbir mezhepçi ve etnik kökene dayalı ayrımcılığın yapılmadığını belirten Yedekçi, “Biz de mecliste mümkün olduğu kadar Malatyalıların bu ve diğer özelliklerini yaşatmaya gayret ediyoruz” diye konuştu. Malatya'da kardeşlik ve memlekete aidiyet hissinin çok yüksek olduğunu kaydeden CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekçi, “Ülkemizde şehit cenazelerinin gelmemesi için Malatya'daki birlik ve beraberliğin tüm kentlere yayılmasını gerekiyor. Bunu yürekten diliyoruz ve bunun için mücadele ediyoruz” dedi.

kom

BÖLGEYE ELİMİZİ UZATALIM

Türkiye'nin kritik bir süreçten geçtiğine işaret eden AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, “İnşallah iyi günlere erişeceğiz ancak bu günleri inşa ederken bazı mağduriyetler yaşanıyor. Bu sadece şehit ailelerimizin mağduriyetleri değil. Bölgede yaşanan çatışmalar nedeniyle mağdur olan insanların mağduriyetlerinin giderilmesi gerekiyor. Bölgedeki çocuklara sahip çıkarak Türkiye'nin birlik ve bütünlüğüne katkı sunmamız gerekiyor. Diyarbakır, Hakkari, Şırnak, Cizre, İdil, Nusaybin ve Silopi'ye giderek kardeşlik elin uzatıldığında ülkemize büyük katkılar sağlamış olacağız. Geleceğimizi inşa etmiş olacağız” diye konuştu. “Gülay ve Arzu kardeşim ile Meclis'te ayrı ayrı partilerden olsak bile bizi birleştiren bir Malatya ortaklığı var. Bu bizi hiçbir zaman ayırmıyor. Ben Gülay hanımı da Arzu hanımı da alkışlamaktan geri durmuyorum” dedi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!