dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2303.2
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70861.92$

43 bin istihdam müjdesi!


43 bin istihdam müjdesi!
Malatya Dernekler Federasyonu (MADEF) tarafından düzenlenen Malatyalılar Buluşması’na eşi Esra Tüfenkci ile birlikte katılan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, birlikte hareket edildiğinde her türlü zorluğun kolaylaştırınız söyledi. Malatya'yı marka şehirlerden biri yapacaklarını belirten Tüfenkci, '334 yatırımcı Malatya’ya yatırım yapmak için girişimde bulundu. Bu yatırımların hayata geçmesi ile 43 bin kişilik de istihdam alanı oluşacak' dedi.
Narin

HABER MERKEZİ- MALATYA

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Dernekler Federasyonu (MADEF)'in İstanbul Sultangazi'de düzenlediği Malatyalılar Buluşması'na eşi Esra Tüfenkci ile birlikte katıldı.Malatyalıların biraraya olduğunda çok iyi işler başardığını söyleyen Bakan Tüfenkci, İstanbul'da Malatya'nın havasını teneffüs etmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

GURBETÇİLER ŞEHRİYLE BULUŞTU
Malatyalılar gününü 'gurbetçi kardeşlerimizin Malatya ile buluşması' olarak nitelendiren Tüfenkci, "Malatya'nın yeşilini, havasını, kokusunu birbirimizi görerek İstanbul'a taşımak Malatya'ya olan hasretimizi bir parça dindirmektir. Biz Malatya'ya hizmet etmek için yola çıktık. Sizlerin desteği duasıyla da Allah'ın izni ile yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

334 YATIRIMCI SIRADA!
Malatya'yı tüm dünyanın tanıdığı marka şehir haline getireceklerini anlatan Bakan Tüfenkci, Bu kapsamda Malatya'nın cazibe merkezi olan 23 il arasına girdiğini hatırlattı. Tüfenkci, 334 yatırımcının Malatya'ya yatırım yapmak için girişimde bulunduğunu söyledi. Bu yatırımların hayata geçmesi ile 43 bin kişilik de istihdam alanı oluşacağına vurgu yaptı.

BİRLİKTE OLURSAK BAŞARIRIZ
“Biz eğer siyaseten güçlü olursak, bir ve beraber olursak Malatya için memleket için sizler için yapamayacağımız hiçbir şey yok" diyen Tüfenkci,
"Zor olan işlerin bir bakıyorsunuz ki kolay olduğunu görüyorsunuz. İşte Malatya Kuzey Çevre Yolu buna bir örnek. Kuzey Çevre Yolunu bu dönem hayata geçirdik, şantiyeyi kurduk, kazmayı da attık ve takip ediyoruz” dedi.

ÖZAL'IN HAYALİ GERÇEK OLACAK
Bakan Tüfenkci, 16 Nisan referandumuna da değindi. “Birileri zannediyor ki Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi yeni çıktı aslına bakarsanız bu sistem rahmetli Erbakan'ın Türkeş'in, rahmetli Erbakan'ın, rahmetli Ecevit'in ama en önemlisi de hemşehrimiz rahmetli Turgut Özal'ın istediği sistemdi. AK Parti olarak bizler rahmetli Özal'ın hayali olan sistemi 16 Nisan'da gerçekleştireceğiz. Hayali neydi rahmetli hemşehrimizin; hayali büyük güçlü bir Türkiye', güçlü bir yönetim ve bölgesinde lider bir ülke. “ dedi.

ÜST DÜZEY KATILIM GERÇEKLEŞTİ
Malatyalılar Buluşmasına Bakan Tüfenkci'nin yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeni Malatyaspor MASTÖB Başkanı Adil Gevrek, İstanbul ilçe belediye başkanları ve çok sayıda Malatyalı katıldı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!