dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.32
  • EURO
    35.09
  • ALTIN
    2311.0
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70776.91$

44 Malatya puanları paylaştı


44 Malatya puanları paylaştı
Bölgesel Amatör Lig 3.Grup’ta zirveyi yakından ilgilendiren maçta 44 Malatyaspor, Kilis Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.
Narin

44 Malatyaspor'un golünü 15.dakikada Erkan Levent kaydederken, konuk ekip Kilis Belediyespor'un golünü ise 60.dakikada Uğur Gezer attı.

Yeşiltepe 1 Nolu sahada oynanan maça etkili başlayan 44 Malatyaspor rakibini sağlı sollu ataklarla bunalttı. Dakikalar 15'i gösterirken ceza sahası dışından Talat Akça güzel bir ortayla Erkan Levent'i gördü, Erkan gelişine bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve sarı-kırmızılı takım bu golle ilk yarı 1-0 önde kapattı.

Müsabakanın ikinci yarısına etkili başlayan konuk takım Kilis Belediyespor 60.dakikada ceza sahası içerisindeki bir karambolde Uğur Gezer'in ayağından bulduğu golle eşitliği yakaladı.
Kalan dakikalarda iki taraf da bulduğu net gol pozisyonlarını değerlendiremeyince karşılaşma 1-1 eşitlikle tamamlandı.

“44 MALATYASPOR TEKNİK SORUMLUSU İSMAİL TEKİN: “MAÇIN HAKKI BERABERLİK DEĞİLDİ”
Maç sonrası açıklamada bulunan 44 Malatyaspor teknik sorumlusu İsmail Tekin, yedikleri basit golle puan kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.
Rakip karşısında etkili bir oyun ortaya koymalarına rağmen, kalelerinde basit bir gol gördüklerini belirten Tekin, “Maç iyi başladık. Golü de bulduk. Golden sonra da etkiliydik, ancak ikinci yarı basit bir gol yedik. Ben yediğimiz bu golle sahadan 1 puanla ayrılıp, zirve yarışının gerisinde kalmamıza üzüldüm. Sahadaki mücadele, çocukların sahadaki gayretini kutluyorum. Hakemin taktir haklarındaki inisiyatifleri tabi ki futbolcuları etkiliyor. Pozisyona giriyorsunuz ama girdiğiniz pozisyonda sizi kesiyor. Tam adapte olmuş, gol arıyorsunuz ve o arada beklenmedik bir faul. Sonuçta berabere kaldık. Olmaması lazımdı. Maçın hakkı beraberlik değildi” dedi.

KİLİS BELEDİYESPOR TEKNİK SORUMLUSU İBRAHİM KATIRCI: “MAÇIN HAKKI BERABERLİKTİ”
Kilis Belediyespor teknik sorumlusu İbrahim katırcı ise galibiyet için geldikleri zor deplasmandan 1 puanla ayrıldıklarını ifade ederek, “Rakibimizin de son şansıydı bu maç. Tabi bizim için zor bir deplasmandı. İlk yarı biraz tutuktuk. Hava şartları ve bay olduğumuz için 15 günden beri maç yapamıyorduk. Maçın ikinci yarısı biraz daha iyi oynadık. Daha çok pozisyonlara girdik ve bu pozisyonlardan birini değerlendirdik. Maçın hakkı da zaten beraberlikti. Centilmence bir maç oldu. Ben buradan 44 Malatyaspor yönetimine, teknik heyetine ve taraftarına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!