dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.48
  • EURO
    35.14
  • ALTIN
    2325.9
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70716.1$

'90 dakika bitmeden...'


'90 dakika bitmeden...'
Pilten “Golü yiyince yıkıldık kaldık” dedi.
Narin

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Selim Pilten, Menemen Belediyespor maçının son dakikasında yedikleri golle şampiyonluğu son haftaya bırakmalarıyla ilgili olarak, “Golü yiyince yıkıldık kaldık” dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren ve son hafta maçları öncesinde büyük bir avantajı elinde bulunduran Yeni Malatyaspor artık işi sıkı tutuyor.
İHA muhabirine açıklamalarda bulunan basın sözcüsü Selim Pilten, Menemen maçında aldıkları yenilgiden dolayı şampiyonluğu yaşayamadıklarını ancak Keçiören'i yenerek şampiyonluğu taraftarlarıyla birlikte kutlayacaklarını belirtti.

“PENDİK'TEN GELEN HABER OLUMSUZ ETKİLEDİ”
Menemen karşılaşmasında futbolcuların Pendik maçının sonucunu ister istemez duyduğunu, bu durumun da bir motivasyon sıkıntısına yol açmış olabileceğini ifade eden Pilten, “Her şey bitti derken kalemizde golü gördük. Golü yiyince yıkıldık kaldık. Kısmet değilmiş. Biz sezon başından beri şampiyonluk ipini göğüsleyeceğimizi söylüyoruz. İnşallah taraftarlarımızla birlikte yaşayacağız o coşkuyu. Ben taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bizi orada da yalnız bırakmadılar. Pendik'ten gelen haber muhakkak olumsuz etkiledi. Futbolcu arkadaşlar duydu mu, duymadı mı bilmiyorum ama ister istemez tribünlerden duymuşlardır. 90 dakika düdüğü çalmadan maç bitmiyor” dedi.

“KEÇİÖREN TAKIMI HAFİFE ALINMASIN”
Hafta sonu Malatya'da oynanacak ve şampiyonluk yolundaki son 90 doksan dakika olan Keçiörengücü müsabakası ile ilgili de konuşan Pilten, taraftardan 90 dakika boyunca destek beklediklerini vurguladı.
Şampiyonluk kutlamasını düdük çaldıktan sonra yapmaları için taraftarları uyaran Selim Pilten, “90 dakika boyunca dualarını, desteklerini bizden eksik etmesinler. Şu an sosyal medyada Keçiörengücü takımının biraz hafife alındığını görüyorum. Yalnız unutmamak lazım ki daha dün yaşadık. Hiçbir iddiası olmayan Aydın deplasmanda Pendikspor'u mağlup etti. Bu anlamda Keçiören takımı da kesinlikle hafife alınacak bir takım değil. Genç, koşan, mücadele eden bir ekip. Bana göre orada olmayı hak eden bir takım değil. Daha üstlerde olması gerekiyordu. Ama bizim futbolcu kalitemiz, bizim futbolumuz onlardan daha iyi. Taraftarımızın da desteğiyle biz Keçiören'i yeneceğiz” ifadelerini kullandı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!