dore okulları
Malatya
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    34.86
  • ALTIN
    2433.2
  • BIST
    9726.99
  • BTC
    66852.27$

Adil Gevrek’e operasyon mu yapılıyor?


Adil Gevrek’e operasyon mu yapılıyor?
Son gelişme “Başarısızlık için duacı olanlar”ın işi mi?
Narin

YORUM/ANALİZ: MEHMET AYHAN

Yeni Malatyaspor'da önceki gün bir iddia ortaya atıldı. Hemen ardından da iddia yalanlandı. İddia şuydu: “Yeni Malatyaspor'da yöneticiler Ednan Çoban, Rıza Ataş, Ahmet Güler ve Ahmet Bağdat'ın istifa etti. Kulüp Başkanı Adil Gevrek'le görüş ayrılığına düşen bu yöneticiler noter kanalıyla istifalarını kulübe gönderdi.”

Ortaya atılan bu iddiaya jet hızıyla yalanlama geldi. Asbaşkan ve Mali İşler Sorumlusu Ahmet Güler, böyle şeyin söz konusu olmadığını açıkladı. Futbol Şube Sorumlusu Ednan Çoban, Yurtdışı İlişkiler Sorumlusu Rıza Ataş, Asbaşkan Ahmet Bağdat ve kendisinin istifa ettikleri iddiasının yalan olduğunu belirten Ahmet Güler, “Görevimizin başındayız” dedi.

“Yaşanan sıkıntıları çözeceğimize inanıyoruz. Kulüp başkanımız Adil Gevrek'in yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum.” diyen Ahmet Güler, “Malatyaspor sevdalıları olarak, herkesin takıma destek vermesini beklemekteyiz” ifadelerini kullandı.

SEYİT DOĞAN 4 EKİM'DE AZLEDİLMİŞTİ

Yeni Malatyaspor kulübü geçtiğimiz Ekim ayında bir basın açıklaması yayınlamıştı. Yayınlanan basın açıklamasında, “Seyit Doğan'ın gerek kulüp prensiplerine aykırı davranması gerekse Yeni Malatyaspor Kulübü basın sözcülüğü görevini gereği gibi yerine getirmediğinden dolayı yönetim kurulu kararı ile bu görevden azledilmiştir. Yeni Malatyaspor Kimliğinin üzerinde hiçbir şahsi hesap ve hiçbir çıkar ilişkisinin olmaması gerekmektedir. Asıl olan Yeni Malatyaspor Kulübüdür. Yönetim Kurulumuzun tek amacı ve görevi Yeni Malatyaspor Kulübü' ne ve camia ya hizmettir. Kişiler ve şahıslar geçici olmakla beraber kalıcı ve baki olan Yeni Malatyaspor Kulübü ve camiasıdır. Kulübe zarar verecek şahsi menfaatlerin oluşmasını sağlayacak zemin her ne pahasına olursa olsun tarafımızdan engellenecektir. Hele hele camiamızı küçük düşürmek için lobi kurma telaşında ve hazırlığında olan kişiler hiçbir şekilde başarılı olamayacaktır. Hedeflediğimiz noktaya

ulaşmak için Sportif anlamda başarılı günler geçiren Kulübümüzün, bazı art niyetli kişilerce önünün kesilmesine asla müsamaha gösterilmeyeceğini tüm camiamızın bilmesini istiyoruz” denilmişti.

ORTADA BİR ATEŞ VAR GİBİ

Ekim ayındaki bu gelişmenin üzerinden birkaç ay geçtikten sonra böyle bir iddianın ortaya atılması, “Ateş olmayan yerden duman tütmez” atasözünü akıllara getirdi. Nitekim Ahmet Güler'in “Yaşanan sıkıntıları çözeceğimize inanıyoruz. Kulüp başkanımız Adil Gevrek'in yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum.” sözleri de ortada gerçekten bir ateşin olduğunun göstergesi niteliğindeydi.

Ortada bir sorun varsa ki var gibi görünüyor. Bu sorunun medyaya yansıtılması büyük bir ayıptır. El altından birilerine servis edilen bu tip haberler Adil Gevrek'ten ziyade Yeni Malatyaspor'a zarar vermektedir. Şampiyonluk yarışında olduğunu sezon başından beri gösteren bir takımın kulüp yöneticileri daha dikkatli hareket etmelidir.

“YENİ MALATYASPOR'UN BAŞARISIZLIĞI İÇİN DUACI OLANLAR VAR” DEMİŞTİK

Ayrıca bu tip hareketlerin Adil Gevrek'in göreve geldiği günden beri başarısızlık beklentisi içinde olanları defalarca bu satırlar vasıtasıyla Malatya kamuoyuna duyurmaya çalıştığımızı bilirsiniz. Ortada kendini gizleyen ve Yeni Malatayspor'un başarısız olması için duacı olan tiplerin varlığını aylar öncesinden Adil Gevrek de dile getirmişti. Durum böyle olunca, bu tip hareketleri görmemizi doğal karşıladığımı da belirtmek isterim.

Malatya ve Malatyaspor sevdalılarının buluşma noktası olan Yeni Malatyaspor'da bu tip gelişmelerin yaşanmış olması elbette bizi üzdü. Ortada bir sorun varsa, en azından bunun içeride halledilmesi gerekmektedir. Eğer birilerinin Kulüp Başkanı Adil Gevrek'le bir sorunu varsa, bu sorunu medyaya sızdırmak yerine Adil Başkan'la birebir çözmesi daha iyi olmaz mı?

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!