dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.47
  • EURO
    34.70
  • ALTIN
    2437.0
  • BIST
    9908.27
  • BTC
    63705.66$

AĞBABA'NIN AKLI TUTULMUŞ!


AĞBABA'NIN AKLI TUTULMUŞ!
AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’nın ‘Darbecilerin silahla yapamadığını AK Parti, Kanun Hükmünde Kararnamelerle yapıyor’ sözünü eleştirerek “Gündemi doldurmak için söylenmiş asılsız sözlerdir” dedi.
Narin

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe kalkışmasından sonra CHPli yöneticilerin gaflarına bir tepki de AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı'dan geldi. Örgütle bağlantılı olduğu gerekçesiyle görevden alınanların CHPliler tarafından mağdur olarak lanse edildiğine vurgu yapan Kahtalı, "Asıl mağdur 15 Temmuz gecesi vatanı için canını seve seve veren 246 şehidimiz ve aileleridir" dedi.

CHPli yöneticiler, 15 Temmuz gecesi Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe kalkışmasından sonra milletle birliktelik mesajıyla herkesi şaşırtmıştı. Gelinen noktada ilk günkü mesajıyla birebir çelişen başta CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere Başkan Yardımcısı Veli Ağababa'ya, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı tepki gösterdi.

AĞABABA'NIN AKLI TUTULMUŞ!

Ağababa'nın Eğitim-Sen ziyareti sırasında, "Darbecilerin silahla yapamadığını AK Parti, Kanun Hükmünde Kararnamelerle yapıyor" sözünü hatırlatan Kahtalı, sözlerin akla ziyan olduğunu vurguladı. Ağababa'nın akıl tutulması yaşadığını kaydeden Kahtalı,
sözkonusu açıklama için ise, "İspatının yapılması imkansız, iddiadan öteye geçmeyen, sadece yapmış oldukları ziyarette sözde özgürlük ve sendika savunuculuğu olup, gündemi doldurmak için söylenmiş asılsız sözlerdir” değerlendirmesinde bulundu. 

CHP BİLDİĞİNİZ GİBİ...
15 Temmuz gecesi darbecilerin millet iradesi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldığına dikkat çeken Başkan Kahtalı, "Bunlara rağmen Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı tatildeyken meclis bomba altındaydı gafının üzerine, Ağababa'nın da darbe savunuculuğu yapması akıllara eğer bu darbe gerçekleşse yine bu zihniyet darbe savunucu mu olacaktı sorusunu getiriyor" açıklamalarına yer verdi.


DARBECİLERİ MAĞDUR YAPTILAR
Ağababa'nın örgütümüzle, genel merkezimizle sizinle birlikte olacağız sözlerini de hatırlatan Kahtalı, "Soruşturma aşamasında olan ve hala hukuki araştırmalar sürerken, darbe yapmak suçundan içeri alınmış kişilerin haklarını savunması, cezaevi ziyaretlerinde bulunması darbecileri mağdur gibi göstermesi kendilerinin darbe savunucusu olduğunu da net bir şekilde ortaya koymaktadır" diye açıkladı.

CHP DARBE ŞAKŞAKÇISIDIR


"Mağdur edebiyatı yapanların kimin yanında olduğuna bakılmalı" diyen Kahtalı, "Asıl mağdurlar 15 Temmuz gecesi vatanı için camlarını seve seve veren 246 şehidimiz ve aileleridir. Bu toprakları kendine vatan kabul eden, bu toprakları namus bilen tüm vatandaşlarımızdır" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın sözlerine atıfta bulunan Kahtalı, "Türkiye'de son 15 yılda zihniyet değişti, ülkesini, milletini seven millete hizmeti ibadet gibi gören AK Parti geldi. Ama görüyoruz ki Türkiye'de değişmeyen tek şey CHP zihniyetidir. 93 yıllık CHP'de hala 27 Mayıs ve 12 Eylül Darbelerinin izleri devam etmektedir. Bu zihniyet askeri vesayet 28 Şubat'ta milli iradeyi istifaya zorlarken de darbe şakşakcılığı yapıyor. Kendilerine rakip olarak gördükleri siyasi partileri millet nezdinde yenemeyeceklerini anladıklarında parti kapatma davalarıyla iktidara gelmek için uğraş gösteriyorlardı" diye konuştu. 


DURMAK YOK YOLA DEVAM

Başkan Kahtalı sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizler yılmadan yorulmadan milletten aldığımız şerefli görevi yine millete hizmet etmek için çalışacağız. Bir yandan da her türlü vesayet odaklarıyla da mücadelemize devam edeceğiz. Milletimizin bize olan güveni ve destekleri için milletimize şükranlarımızı sunuyor. Her şey milletimiz için, her şey Türkiye için şiarıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz”

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!