dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.09
  • ALTIN
    2308.8
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70683.14$

Ak Parti'li Tüfenkci'den, Chp'ye asgari ücret eleştirisi


Ak Parti'li Tüfenkci'den, Chp'ye asgari ücret eleştirisi
Bülent Tüfenkci: Eğer samimi iseler kendi belediyelerinde asgari ücreti 1500 TL yapsınlar...
Narin

7 Haziran seçimleri öncesi birçok siyasi partinin seçim beyannamesinde bulunan asgari ücretin yükseltileceği vaatleri halen sıcaklığını korurken, AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Av. Bülent Tüfenkci, asgari ücreti 1500 TL yapacağını açıklayan CHP'nin, önce kendi belediyelerinde işçilerin maaşını yükseltmesini istedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Malatya İhlas Haber Ajansı bürosunu ziyaret eden Milletvekili Adayı Av. Bülent Tüfenkci, seçimlere kısa bir süre kala artık kararsızların da kararlarını vermeye başladığını belirterek, seçmenlerin kararlarını istikrardan yana vermeye başladıklarını söyledi.

Türkiye'nin büyümesi ve istikrarın sürmesi adına halkın AK Parti'yi desteklediğini belirten Tüfenkci, “CHP'nin, MHP'nin ve HDP'nin tek başına iktidarı hedeflemediği herkes tarafından biliniyor. Ülkenin bir kaosa ve krize sürüklenmemesi için bugünden geriye doğru gitmemesi için insanların aklıselim Türkiye'yi düşünerek oylarını vereceklerine inanıyoruz” diye konuştu.

AK Parti olarak 3 seçimi arka arkaya yaşadıklarını ifade eden Tüfenkci, parti içi küskünlüklerin ve kızgınlıkların olabileceğini ancak esas itibariyle Türkiye'nin birliği ve bütünlüğünün dikkate alınması gerektiğini vurguladı. Türkiye'nin çok hassas bir dönemden geçtiğini dile getiren Tüfenkci, “Bu seçim bugüne kadar yapılanlara tamam mı devam mı denilecek bir seçim. Türkiye'de şu an bir proje uygulanıyor. HDP'yi barajı geçirip MHP ve CHP ile bir koalisyon hükümeti kurulmaya çalışılıyor. Tabi buna millet izin vermez. 1 oy bile bu oyunu bozacağını için oyunu tek başına iktidardan yana kullanma noktasında birleştiğini görüyoruz” dedi.

HDP'ye verilen oyların MHP'ye, MHP'ye verilen oyların CHP'ye gideceği çok karmaşık bir durum ile karşı karşıya olduklarını belirten Tüfenkci, bu partilerin hiç birinin milletin iradesini temsil etmediğini söyledi. Milletin iradesine ve millete sahip çıkan AK Parti'nin eser ve hizmet üreten bir parti olduğunu vurgulayan Tüfenkci, ülkenin AK Parti'ye ihtiyacı olduğunu kaydetti.

Ana muhalefet partisi liderinin bir gün önce 272 lira ile ev vereceklerini ancak bir gün sonra ise 772 lira taksitle ev vereceklerini açıklamasını eleştiren Tüfenkci, aynı şekilde CHP'nin 1500 TL asgari ücret vaadini de samimiyetsiz bulduğunu söyledi. CHP'nin bu vaadinde samimi ise ilk olarak kendi belediyelerinde çalışan asgari ücretlinin maaşlarını yükseltmesini isteyen Tüfenkci, “Malatya'da kendilerinde alan Arguvan ve Hekimhan Belediyelerinde hiçbir işçinin ücretini 1500 TL'ye çıkartamayan bir ana muhalefet var. Dolayısıyla millet bunların samimi olmadığını görüyor. Eğer samimiler ise Hekimhan ve Arguvan Belediyelerinde asgari ücretleri 1500 TL yapsınlar” diye konuştu.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun 28 Mayıs Perşembe günü Malatya'da halka hitap edeceğini de hatırlatan Milletvekili Adayı Av. Bülent Tüfenkci, “Sayın Başbakanımızın Malatya ile ilgili ciddi müjdeleri olacağının biliyorum. İnşallah bu müjdeleri hep beraber karşılar ve alkışlarız” dedi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!