dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2325.5
  • BIST
    9088.69
  • BTC
    69736.44$

AK Parti Malatya Milletvekili Taha Özhan, ziyarette


AK Parti Malatya Milletvekili Taha Özhan, ziyarette
Taha Özhan: Genel kongreyle seçim kampanyamızı başlatacağız...
Narin

AK Parti Malatya Milletvekili Taha Özhan, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette partililerle istişarelerde bulunan Taha Özhan, erken seçim ve 12 Eylül'de yapılması planlanan AK Parti Olağan Kongresi hakkında açıklamalarda bulundu. Yapılacak kongreyle seçim kampanyasına fiilen başlayacaklarını belirten Özhan, kongrenin AK Parti teşkilatlarını dinç bir hale getireceğini ifade etti.
Milletvekili Taha Özhan'a, Yeşilyurt İlçe Başkanlığı ziyaretinde AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan ve Gençlik Kolları Başkanı Enis Aydoğan eşlik etti.

Erken seçimle alakalı konuşan Özhan, seçim hazırlıklarının başladığını ifade ederek şunları söyledi: “Zorlu ve zahmetli bir seçim sürecini atlattık, görünen o ki yine zorlu ve zahmetli ama hem partimiz hem de ülkemiz için üstesinden gelmek zorunda olduğumuz yeni bir seçim sürecine girmek üzereyiz. Henüz resmi takvim netleşmemiş olsa da teamüllerin geçmişte nasıl olduğu ve sürecin üç aşağı beş yukarı nasıl işleyeceğine dair genel bir kanaatimiz var, dolayısıyla seçime hazırlık süreci başlamış durumda.

Bir önceki seçimde tüm il kongrelerini yaptık bu erken seçim öncesinde de genel kongreyi yapmış olacağız. 7 Haziran'da il, iller ve ilçeler üzerinde yaşadığımız kongre heyecanını bu sefer genel kongremizde yaşayacağız. Bu normal şartlar altında Türkiye vasatındaki bir partinin tercih etmek isteyeceği bir durum değildir, bu AK Parti'ye özel bir durumdur. Biz rutini özel bir sebep olmadığı müddetçe bozmayı asla tercih etmeyen bir partiyiz geçmişte de böyle yaptık. Bu dönem yapacağımız kongre zamanı gelmiş olan bir kongre, bunu özgüvenle seçim öncesi yapıp başarılı bir şekilde bütün teşkilatlarımızı Kasım'da yapılacak seçime hazırlayacağız.”

Yapılacak kongreyle erken seçim kampanyasını fiilen başlatacaklarını ifade eden Özhan, “Biz yapacağımız genel kongre ile belirsizliklerin yaşandığı bir dönemde önünü görebilen, kararlarını herkesten önce alabilen bir siyasi parti olarak seçim kampanyamızı Allah'ın izniyle fiilen başlatmış olacağız. İnşallah yapacağımız bu kongre ülkemize hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

AK Parti Malatya Milletvekili Taha Özhan'ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammet Emin Yalçınkaya da, “Milletvekilimizle yaklaşmakta olan seçimi ve gündemimizdeki bazı konuları istişare edip değerlendireceğiz, kendisinin bize bu konularda çok katkısı olacaktır” şeklinde konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!