dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.58
  • EURO
    35.06
  • ALTIN
    2458.5
  • BIST
    9820.51
  • BTC
    64419.25$

'Ak Partiyi yıkacağız'


'Ak Partiyi yıkacağız'
CHP Malatya İl Teşkilatı seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Doğanşehir ilçesini ziyaret eden CHP Malatya Milletvekili adayları esnafla ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Narin

Doğanşehir'de konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Adayı Veli Ağbaba, “AKP'nin alternatifi Cumhuriyet Halk Partisi'dir. AKP'yi yıkacak tek parti CHP'dir” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Adayı Veli Ağbaba, CHP 3. sıra Milletvekili Adayı Berna Karadaş, CHP Doğanşehir İlçe Başkanı Ali Uçar ve partililerle birlikte Doğanşehir ilçesini ziyaret ettiler. Esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, kendisine iletilen sorun ve istekleri dinleyen Ağbaba, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçim için destek istedi. Veli Ağbaba'ya vatandaşlar büyük bir ilgi göstererek, “Çalışmalarınızdan memnunuz” dediler.

“MAZOT'U 1 BUÇUK LİRA YAPACAĞIZ”
İlçe ziyaretinde bir vatandaşın mazotla ilgili isyanını dinleyen Ağbaba, “Cesur Yüreklerin iktidarında mazotu 1 buçuk lira yapacağız. Mazotun fiyatını sabitleyip, çiftçiye 1 buçuk lira yapacağız. Mazotu 1 buçuk lira yaparsak çiftçinin cebine para girer, maliyeti azalır. Kayısının fiyatını bir yıl önceden açıklayacağız”dedi.

“BİZ TERCİHİMİZİ SİZLERDEN YANA YAPTIK”
Malatyalıların ve Doğanşehirlileri mahcup edecek hiç bir şey yapmadığını ve herkes için çalıştığını kaydeden Ağbaba, “4 yıl boyunca sizleri, bana oy verenleri ve vermeyenleri mahcup etmemek için, Malatya'da övüneceğiniz bir milletvekili olsun diye gece gündüz demeden çalıştım. Bu dönem önemli bir şansı yakaladık. CHP'nin açıkladığı programa baktığımız zaman ciddi bir iktidar alternatifi olduğumuz görülecek. İktidarın bütün kalemleri, bakanları CHP'ye saldırıyor ve 'Sen nasıl mazotu 1 buçuk lira yapacaksın? Sen parayı nereden alacaksın?' diyorlar. Yapacağımız her şeyin kaynağı belli. Mazotun 1 buçuk lira olmasının kaynağı belli. Sen parayı kaçak saraya vermez, mazota verirsen, mazotu 1 buçuk lira yaparsın. Yeter ki tercihini doğru yap. Biz tercihimizi çiftçiden, üretenden, esnaftan, işsizden, işçiden yana yaptık. Asgari ücreti bin 500 TL yapacağız. Nasıl yapacağız? Asgari ücretin üzerindeki vergiyi kaldıracağız. Türkiye'deki bütün özgürlük, demokrasi üzerinde AKP'nin yapmış olduğu bütün olumsuzlukları gidereceğiz. Herkes bilsin ki, bir siyasi partinin genel başkanı bir şeye imza atıyorsa, '100 gün sonra istifa edeceğim' diyorsa, bu doğrudur. Herkesin desteğini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

“AKP'Yİ YIKACAK TEK PARTİ CHP'DİR”
AK Parti'nin tek alternatifinin Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu dile getiren Veli Ağbaba, AK Parti'yi yıkacak tek partinin CHP olduğunu kaydetti. Ağbaba, milletin desteğini boşa çıkarmadığını ve herkes için çalıştığını belirterek, “Nerede bir sıkıntı varsa orada oldum. Pozantı Cezaevi'nden Kobani'deki Kürtlere, Kerkük'teki Türkmenlere kadar herkesin sesi soluğu oldum. AKP'nin Malatya'daki tek alternatifi Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Biz ne kadar güçlü olursak, sizde o kadar güçlü olursunuz. Onun için eksiksiz hepinizin desteğini bekliyoruz” diye konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!