dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    34.98
  • ALTIN
    2426.2
  • BIST
    9722.09
  • BTC
    64230.47$

Alperenler umut oluyor


Alperenler umut oluyor
“Alperenler Umut Oluyor” kampanyasının ilk adımı Malatya’da atıldı.
Narin

Kan bağışı ve kök hücre bağışı noktasında Türkiye genelinde başlatılan “Alperenler Umut Oluyor” adlı kampanyanın ilk adımı Malatya'da atıldı.
Alperen Ocakları Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Solmazgül ile Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Avukat Umut Yalçın arasında yapılan görüşmeler neticesinde Türkiye genelinde “Alperenler Umut Oluyor” adlı kampanya başlatıldı. Kampanyanın ilk adımı ise Malatya'da atıldı.

Türk Kızılayı Malatya Kan Bağış Merkezi'ni ziyaret eden Alperen Ocakları Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Solmazgül ve beraberinde Eksen Eğitim Sendikası Malatya İl Temsilcisi Kenan Akdoğan ile 20'den fazla Alperen, kan ve kök hücre bağışında bulundu.

Bağış sırasında söz alan Süleyman Solmazgül, “Alperen Ocakları olarak Alperenlerin siyasi ve içtimai hayatta da hep iyi ve doğrunun yanında olduğunu göstermek ve bu bağlamda bir hayat kurtarmak adına tüm Türkiye'de böyle bir kampanya başlattık. Bu sebeple de tüm Türkiye'de ‘Alperenler Umut Oluyor' adında bir kampanyaya imza attık. Başlangıç noktası Malatya olan bu kampanya çerçevesinde dalga dalga Türkiye'nin 81 vilayetinde Kızılay'ın kurumsal destekçisi olmak adına Alperenlerimizle kan ve kök hücre bağışını başlattık” dedi.

Eksen Eğitim Sendikası Malatya İl Temsilcisi Kenan Akdoğan da, “Eğitimci Kamu Çalışanları Sendikası olarak eksenimizde sadece üyelerimiz, memurlarımız bulunmamaktadır ve eksenimizde insan vardır. Sendikacılık sadece üye ve nicelik eksenli değildir, yaşam eksenli bu tür faaliyetler de yapmalıdır. Bu vesile ile Alperen Ocaklarının başlatmış olduğu kan ve kök hücre bağışına destek vermeye geldik” diye konuştu.

Bağışlarından dolayı Alperen Ocakları'na teşekkür eden Başkan Umut Yalçın ise, “Bu adımın Malatya'da atılması bizler için ayrı bir gurur kaynağıdır. Bu kampanya ile Alperen Ocaklarının Kızılay'a kurumsal destek vermeleri de kurumumuzun kadimden gelen güvenilirliğini de gözler önüne seriyor.

Eğitim ve kültür hususunda faaliyetler gösteren Alperen Ocakları'nın bu bağışları ve destekleri ile yeni nesil gençlerimizin de köklerinde var olan bağış ve yardımlaşma duygularının tekrar ortaya çıkarılması konusunda büyük yarar sağlayacağı düşüncesindeyim. Destek ve tüm Türkiye'de yapılacak olan bu kampanya sebebi ile Sayın Solmazgül'e ve Akdoğan'a şükranlarımı sunarım” ifadelerine yer verdi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!