dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63835.612$

ANALİG Taekwondo Yarı Final Müsabakaları başladı


ANALİG Taekwondo Yarı Final Müsabakaları başladı
Malatya'da 17-19 Şubat tarihleri arasında yapılacak Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Tekvondo Yarı Final Müsabakaları başladı.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

Gençlik ve Spor Bakanlığının 2017 yılı faaliyet programında yer alan, 17 - 19 Şubat 2017 tarihleri arasında Malatya'da yapılacak Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Tekvando Yarı Final Müsabakaları başladı.

Battalgazi Spor Salonunda yapılan açılış seremonisine Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Tesisler Şube Müdürü Ahmet Yücel, Battalgazi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Toman, Tekvando Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Seyfullah Özdemir, Tekvando İl Temsilcisi Nurettin Uçar, sporcular, antrenörler ve idareciler katıldı.

"Geleceğin yıldız sporcularını keşfetmek amacıyla yapmaktadır"

Açılış seremonisi saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı bir konuşma yaptı. İl Müdürü Fındıklı "Kışın zorlu bir dönemine denk gelen bu müsabaka tarihinde her biriniz nice yollar aşarak ilimize teşrif ettiniz bundan dolayı sizi kutluyorum. Gelemeyen takımda varsa yine sizlere bakıp ibret alsın diyorum. Çünkü inanç başka bir şey, Türk sporunun politikasını belirleyen Gençlik Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ANALİG müsabakalarını Türk sporuna katkıda bulunsun geleceğin milli sporcuları geleceğin yıldız sporcularını keşfetmek amacıyla yapmaktadır. Biliyorsunuz finallere doğru gittikçe müsabakalarınız daha da ciddileşmekte daha da kızışmakta. Fakat bu rekabet hiç şüphesiz Tekvando Milli takımına yansıyacaktır. Olimpiyatlarda altın madalyalara, gümüş madalyalara yansıyacaktır. Zira tekvando sporu olimpik bir branşımız aynı zamanda da birçok defa Uluslararası platformlarda ülkemizin yüzünü güldüren ve göğsümüzü kabartan bir branştır. Bu nedenle hepinizi kutluyorum, başarılar diliyorum, iyi olan kazansın. İl Müdürlüğü olarak müsabaka boyunca yanınızdayız, müsabakaların fair play çerçevesinde geçmesini temenni ediyor sonunda Taekwondo sporu kazansın diyorum' ifadelerini kullandı.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'nın konuşmasının ardından öğleden önce yapılan müsabakalarda dereceye giren sporculara madalyaları ve başarı belgeleri verildi. Ödül töreninden sonra müsabakalar kaldığı yerden devam etti. 12 ilden 154 sporcunun yarıştığı müsabakalar üç gün sürecek. Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Tekvando Yarı Final Müsabakalarında dereceye giren sporcular Muğla'da yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Tekvando Final Müsabakalarına katılma hakkı kazanacaklar.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!