dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.60
  • EURO
    34.80
  • ALTIN
    2507.2
  • BIST
    9422.62
  • BTC
    64341.34$

“Ayrılıkları bitirmeye geliyorum”


“Ayrılıkları bitirmeye geliyorum”
İnönü Üniversitesi rektörlüğüne talip olan Prof. Dr. Ahmet Kızılay, öğretim üyeleriyle iftar yemeğinde biraraya geldi
Narin

Özlük hakları noktasında önemli mesajlar veren Kızılay'ın iftar yemeğine 470 öğretim üyesi katıldı. Muazzam katılımdan mutluluk duyduğunu anlatan Kızılay, “Kimseyi ayırmadan,  herkese hakkını teslim edebileceğimiz bir yaklaşım ortaya koyacağız” dedi. 

HABER MERKEZİ  - ÖZEL 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doktoru Prof. Dr. Ahmet Kızılay, 470 öğretim üyesinin katıldığı bir iftar yemeği verdi. İnönü Üniversitesi'nin rektörlük makamına talip olan Kızılay, yemeğin ardından Malatya Time Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çetin'in sorularını yanıtladı. Muazzam katılım sağlanan yemekte öğretim üyelerine seslenen Kızılay, kopmuş olan iletişim kanallarını tesis edilerek üniversite ile sanayinin bütünleştirileceğini söyledi.  Rektör seçilmesi halinde akademisyenlerin özlük haklarının korunacağını taahhüt eden Kızılay, “Kimseyi ayırmadan ve herkesin hakkının teslim edileceği bir yaklaşım ortaya koyacağız” dedi. 

ÖNCELİĞİMİZ HUZURLU ÜNİVERSİTE 

İftar yemeğinde projeleri çok detaylı anlatarak akademisyenleri sıkmak istemediğini kaydeden Kızılay, birkaç önemli konuya dikkat çekti. Üniversite şehir kopukluğunun güçlü ve sağlıklı bir iletişimle gidereceklerini anlatan Kızılay, "Seçim sürecinde gerginlikten uzak, huzur ve dayanışmayı birlik beraberliği güçlendiren söylem ve davranışlarımızı sürdüreceğiz. Bu konuya hassasiyet gösteriyoruz, rektörlüğümüz sürecinde de sürdüreceğiz” diye açıkladı. Kızılay, üniversite personeline kampüs içi ve kampüs dışı sosyal tesis kurulacağını anlatarak, Onkoloji hastanesi, Gün hastanesi gibi önemli projelerin Malatya için çok önemli gelişmeler olduğunu aktardı. 

İNÖNÜ'DE HEDEFLER BÜYÜK 

İnönü Üniversitesi'ni Türkiye'nin en önemli 10 üniversitesinden biri yapmayı hedeflediklerini belirten Kızılay, “Dünyada da Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında dünyada ilk 500 arasına sokarak,  bir dünya üniversitesi yapacağız. Hocaların asıl duymak istediği konulara değindim. Birlik ve beraberlik içerisinde üniversitede tüm gelişmeleri sağlayacak, zorlukları aşacak bir birliktelik ortaya koymak istediğimi söyledim. Hocaların desteğini alacağımdan emin olduğumu ve Ankara'daki atama sürecinde sorunsuz halledeceğimizden emin olduğumuzu anlattım” dedi. Kızılay, iftar yemeğine muazzam kalabalıktan dolayı çok mutlu olduğunu da sözlerine ekledi. 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!