dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.36
  • EURO
    34.98
  • ALTIN
    2325.4
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70358.73$

Baba ocağına ateş düştü!..


Baba ocağına ateş düştü!..
Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, bir fabrikayı ziyaret eden Siverek Kaymakamı Vural karagül'ün çıkışı sırasında PKK'lı teröristler tarafından açılan çapraz ateşte, olay yerinden geçen trafik polis aracı kurşunlara hedef oldu.  Saldırıda araçta bulunan Malatya Doğanşehir nüfusuna kayıtlı 1 polis memuru şehit oldu, 1'i yaralandı.
Narin

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde teröristlerce polis aracına düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Serdal Toprak'ın Malatya'nın Doğanşehir ilçesindeki baba ocağına ateş düştü. 


Olay, akşam saatlerinde Ayvanat Mahallesi'ndeki Sanayi Sitesi yakınlarında meydana geldi. Sanayi Sitesi yakınında bulunan bir hazır beton firmasını ziyarete giden Siverek Kaymakamı Vural Karagül'ün çıkış hazırlığı sırasında, teröristler tarafından otomatik silahlarla çapraz ateşi açıldı. Bu sırada şantiyenin önünde yoldan geçmekte olan polis trafik aracı, terörist kurşunlara hedef oldu. Silah sesleri üzerine Kaymakam Karagül hemen hazır beton tesisinin içine geçti.

1 POLİS ŞEHİT OLDU

Kaymakam Karagül'ün yara almadığı saldırıda ekip aracında bulunan 2 polis memuru yaralandı. Saldırının ardından teröristler kaçarken, yaralanan polisler ise ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste müdahale edilen polis memurlarından Serdar Toprak şehit olurken, yaralı polis memuru Sinan Şengül ise acil serviste yapılan müdahale sonrası Şanlıurfa'ya sevk edildi.

OPERASYON BAŞLATILDI

Saldırı sonrası bölgeye sevk edilen çok sayıda polis zırhlı araçları eşliğinde geniş çaplı operasyon başlatıldı. Saldırıda asıl hedef olduğu belirtilen Kaymakam Karagül ise olay yerinde bir süre inceleme yaptıktan sonra hastaneye giderek polisler hakkında bilgi aldı.

YARALI POLİS ŞANLIURFA'YA GETİRİLDİ

Siverek'te PKK'lı teröristlerin düzenlediği ve bir polis memurunun şehit olduğu saldırıda yaralanan polis memuru Sinan Sengül, ilk müdahalesinin ardından Şanlıurfa'daki Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilen polis memurunun tedavisine başlanırken, hastane ve çevresinde ise polisler tarafından yoğun önlem alındı. Saldırıyı duyan çok sayıda polis memuru kan ihtiyacı olabileceği düşüncesiyle hastaneye akın etti. Bu arada saldırı sonrası polisler, devriye ve nöbet görevi sırasında çelik yelek giymeleri ve dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

BABA OCAĞINA ATEŞ DÜŞTÜ

Siverek'te PKK'lı teröristlerin çapraz ateşinde şehit olan trafik polisi Serdal Toprak'ın baba evinin bulunduğu Doğanşehir ilçesinde acı haberi Kaymakam Memiş İnan acılı aileye iletti. Sağlık görevlilerinin de hazır bulunduğu şehidin baba evinde feryatlar yükseldi.

Evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen şehidin baba evine Türk bayrağı asılırken acı haberi duyan yakınları da eve gelerek gözyaşlarına boğuldu.Şehit polis memurunun yarın Doğanşehir ilçesinde düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verilmesi bekleniyor.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!