dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.54
  • EURO
    34.81
  • ALTIN
    2489.4
  • BIST
    9524.59
  • BTC
    63785.23$

Başkan Çakır Kernek Külliyesini ziyaret etti


Başkan Çakır Kernek Külliyesini ziyaret etti
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kernek Külliyesinde devam eden yaz kurslarına katılan öğrencileri ziyaret ederek, kurslar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Narin

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a ziyarette, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İhsan Gencay ve ilgili şube müdürleri eşlik etti. Başkan Çakır, "Büyükşehir Belediyemiz tarafından şehrin farklı noktalarında hizmet vermekte olan Semt Konakları ve Sosyal Tesislerimizde çocuklarımızı geleceğe hazırlıyoruz" dedi. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet vermekte olan Sosyal Tesisler ile Semt Konaklarında çocuklara yönelik yaz kurslarının geçen hafta itibariyle başladığını ifade eden Başkan Çakır, "Yaz kurslarına katılan çocuklarımızı ziyaret ederek, çocuklarımıza yönelik verilen eğitimler hakkında eğitimci arkadaşlarımızdan bilgiler aldık. Belediye olarak açmış olduğumuz bu kurslardaki asıl amacımız; çocuklarımızın yaz aylarını boşa geçirmeden, kendilerini geliştirmelerini ve sosyalleşmelerini sağlamaktır. Bu kapsamda verilen eğitimlerin yanı sıra sinema ve tiyatro günleri de düzenlenmektedir. Ayrıca bu mekanlarda çocuklarımızın becerilerini artırmak amacıyla müzik ve resim kursları da verilmektedir. Tabii ki, bu kurslarla beraber çocuklarımızın vatanına, milletine, bayrağına, devletine ve değerlerine bağlı, aklı ve vicdanı hür birer şahsiyet olarak yetişmeleri bizim öncelikli gayemizdir" dedi. Kernek Külliyesinin kısa bir süre önce açılmasına rağmen vatandaşların ilgi ve teveccühünün memnuniyet verici olduğunu belirten Başkan Çakır, "Kernek Külliyemiz tam anlamıyla hizmet vermeye başladığında binlerce kişi buradan istifade edecek. Malatya'da birçok noktada sosyal ve kültürel anlamda hizmet verecek fiziki yatırımlar yapıldı. Malatya'da 25-30 noktada hizmet vermekte olan bu eğitim kurumlarımızdan 7'den 70'e on binlerce vatandaşımız faydalanmaktadır. Çocuklarımızın geleceğe hazırlanmasında emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır daha sonra Kernek Külliyesinde bulunan Ahşap Doğrama atölyesini de ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!