dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.56
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2330.7
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70852.57$

Başkan Polat, Bursa İl Dernekler Federasyonu Yönetimini ağırladı


Başkan Polat, Bursa İl Dernekler Federasyonu Yönetimini ağırladı
Hacı Uğur Polat, Bursa İl Dernekler Federasyonu (BİLDEF)Yönetim Kurulunu ağırladı.
Narin

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, ziyaretler ve temaslarda bulunmak üzere Malatya'ya gelen Bursa İl Dernekler Federasyonu (BİLDEF)Yönetim Kurulunu ağırladı.

32 ilden çeşitli derneklerin bir araya gelmesiyle kurulan Bursa İl Dernekler Federasyon Yönetimi, iller arasındaki kardeşlik ve dayanışmayı artırmak adına her ay bir kente düzenlediği ziyaretler kapsamında ilk olarak Malatya'ya geldi.

Malatya'nın protokol kesimine yönelik gerçekleşen ziyaretlerin dışında tarihi ve turistik mekanları gezen Federasyon Başkanı Mustafa Dursun ve Yönetim Kurulu üyeleri, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı ziyaret ederek, “Anadolu Günleri “ programına katılımdan dolayı teşekkür edip, ilçenin genel yapısı, sunulan hizmetler ve projeler hakkında bilgiler aldı.

Yönetim Kurulunu çok samimi bir ortamda ağırlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a teşekkür eden BİLDEF Başkanı Mustafa Dursun, “Yönetim Kurulu olarak Anadolu Günleri programında bizi yalnız bırakmayan kamu ve kuruşları teker teker ziyaret ediyoruz. Malatya Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Yeşilyurt Belediyesi ve ilçe belediyelerimiz bizi etkinlikte yalnız bırakmadılar, hepsine teşekkür ediyoruz. Gittiğimiz her yerde sizden övgüyle bahsediyoruz, o program sırasında 3,5 ton kayısı ikram edildi bizim adımıza gururu duyulacak bir gelişme oldu.

Ben aslen Niğdeliyim, Niğde Belediye Başkanımız Malatya'dan gelen kayısıyı görünce “bende seneye bir kamyon elma bir kamyon gazoz göndereyim” dedi. Biz Malatya'yı etkinlik boyunca çok temiz, düzenli ve organizeli gördük. Malatya insanının her zaman çok sıcak, iyi niyetli ve yardımseverliğini yakından hissettik. Yeşilyurt Belediyesi de bu etkinlikte yanımızda yer aldı ve destek verdi. Başkanımızı ziyaret ederek, bizzat teşekkürlerimizi sunduk. Bizi çok sıcak ve samimi bir ortamda ağırlayan Başkan Hacı Uğur Polat'a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Mustafa Dursun, Yönetim Kurulu olarak “Tek Bayrak, Tek Vatan” söylemiyle yola çıktıklarını vurgulayarak, “Birlik, beraberlik ve kardeşlik çalışması altında bunu tüm ülkeye yaymak istiyoruz. Derneğimizin çatısı altında ülkenin her kentinden katılım söz konusu. Ülkemizde birlik, beraberlik ve kardeşçe yaşamak adına bizde elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yaptığımız tüm görüşmelerde ve ziyaretlerde bu temayı işliyoruz” diye konuştu.

Malatya'nın Doğu'nun Batısı, Batı'nın da Doğu'su olduğunu belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Polat, “Malatya çok hassas bir noktadadır, Doğu'nun Batısı, Batı'nın da Doğu'su olarak değerlendirilir. Tabii ki böyle olunca sorumlulukta fazlalaşıyor ve hepimizin daha fazla çalışması gerekiyor.

Malatya'ya gelen Bursa İl Dernek Federasyon Başkanı ve Yönetimini ağırladığımız için mutluyuz. Geçtiğimiz aylarda Bursa'da gerçekleşen bir programa Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere ilçe belediyeler olarak katılmıştık, iadeyi ziyaret için gelen tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum.

İl dernekleri olarak Bursa'da bir araya gelip bir çatı altında birleşmenizi takdirle karşılıyorum, bu birlikteliklerin her geçen gün biraz daha sağlamlaşarak devam etmesini temenni ederim. Bu işe öncülük eden herkesi kutlarım. Sizi ağırlamaktan gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.
Yeşilyurt Belediyesinin projeleri, hedefleri ve çalışmaları ile Bursa İl Dernekler Federasyonunun hedeflerine ilişkin olarak fikir alış verişi şeklinde geçen ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!