dore okulları
Malatya
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.51
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2426.9
  • BIST
    9704.79
  • BTC
    66147.82$

Başkan temkinli konuştu: Avantajlıyız ama daha hiçbir şey bitmedi!


Başkan temkinli konuştu: Avantajlıyız ama daha hiçbir şey bitmedi!
TFF 1. Lig’in 26. haftasında 1 Nisan Cumartesi günü İstanbul’da yapılacak Evkur Yeni Malatyaspor- Elazığspor maçının önemine dikkat çeken Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, lider oldukları ligde bitimine 9 hafta kaldığınısöyledi. Takımın avantajlı olduğunu kaydeden Başkan Gevrek, 'Her şey bitmiş değil. En yakın rakibimiz ikinci Sivasspor ile 7, üçüncü Eskişehirspor ile 8 puan fark var. Bu avantajı iyi kullanmamız lazım. Hiçbir şey bitmedi. Daha disiplinli bir şekilde devam etmemiz lazım' dedi.
Narin

HABER MERKEZİ – MALATYA

Malatya ve Elazığ şehirlerinin takımları arasında ciddi rekabet olduğunu belirten Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, TFF 1. Lig'in 26. haftasında 1 Nisan Cumartesi günü İstanbul'da yapılacak Evkur Yeni Malatyaspor- Elazığspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bölgenin iki güzide kulübü arasındaki çekişmeye dikkat çeken Başkan Gevrek, "Uzun zamandır ciddi bir rekabet var. 'Doğu derbisi' olarak adlandırıyor. Bu rekabetin kardeşçe yaşanmasını istiyoruz. Ufak tefek sıkıntılar olabiliyor ama cumartesi günkü maçta iyi bir ev sahipliği yapacağımızı düşünüyorum. Bu maç şampiyonluk yolunda bizim için çok önemli. Taraftarlarımızın önünde 3 puanı almak istiyoruz" diye konuştu.

İSTANBUL'DA 4'ÜNCÜ MAÇ
Malatya İnönü Stadı'nın zemin sorunu nedeniyle son dönemdeki iç saha maçlarını İstanbul'da yapan Evkur Yeni Malatyaspor'un, İstanbul'daki 4. maçına çıkacağını kaydeden Gevrek, "Malatya İnönü Stadı'nın zemini bozuk olduğu için ciddi sakatlıklar verdik. Federasyon da sahamızı 10 Nisan'a kadar kapattı. İki maçı Vodafone Arena'da, birini Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynadık. Başakşehir'de bir maç daha yapacağız. İstanbul'da Malatyalı hemşehrimizin çok olması bize avantaj oldu. Taraftarlarımız, bize ciddi ilgi gösterdi. Vodafone Arena'daki ikinci maçımızda 10 bine yakın taraftarımız vardı" şeklinde konuştu.

ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ
Malatya'nın şampiyonluğu hakettiğini kaydeden Gevrek, "Bu sezon şampiyon olmak istiyoruz. Malatya, futbolu seven bir şehir. Büyük bir camiayız. Taraftarıyla ve camiasıyla şampiyonluğu hak eden bir şehiriz. İnşallah Malatya'yı hak ettiği yere getiririz. Ligin en iyi futbolunu biz oynuyoruz. Fikstür sadece bizim için değil, diğer takımlar için de zor. Ligdeki 18 takımın da iddiası var. Şampiyonluğa, play-off'a ve düşmemeye oynayan takımlar var. Ligin her geçen hafta zorlaşacağını biliyoruz. Biz, maç maç bakacağız. Önceliğimiz Elazığspor karşılaşması" değerlendirmesinde bulundu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!