dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63984.024$

Bayrakları hazırlayın


Bayrakları hazırlayın
Bu hafta şampiyonluğu EVİMİZDE kutluyoruz...
Narin

MEHMET AYHAN'IN KALEME ALDIĞI MAKALESİ

Bugün sizlere, geçen haftaki Bayrampaşa maçından sonraki yazımın son kısmından bir alıntı yaparak başlamak istiyorum: “Bu maçtan sonra Yeni Malatyaspor'un şampiyonluk serüveninin son düzlüğüne girilmiş oldu. Aradaki puan farkının korunması adına yapılacak mücadelede 1 maçı berabere bitirme opsiyonun varlığını maç sonunda gazetecilerle paylaşan Feyyaz Uçar'a hak veriyorum. Bu opsiyonun yaşanması demek hem futbolcuların hem de taraftarın strese girmesi demektir. Spor karşılaşmalarının en büyük handikapının stres olduğunu düşünürsek, beraberliği unutup galibiyete odaklanmamız gerekiyor.”

Maalesef dünkü maçın galibi stres oldu. Yeni Malatyasporlu futbolcular maça galibiyeti düşünerek başladılar. İzmir'e gidemeyen Malatyalılar büyük bir heyecanla ya internet başında, ya televizyon karşısında ya da radyonun yanında İzmir'den gelecek şampiyonluk haberini bekliyordu. Her ne kadar en yakın rakipleri Pendikspor yenilmiş olsa da beraberlik artık daha bir rahat kabullenilecek skordu. Takım galibiyeti düşünüyor ve ona göre de adımlarını atıyordu. Maçın başından sonuna kadar iyi bir görüntü sergiliyorlardı. Sonlara doğru “Artık bir puan da yeter” diye düşünmeye başlamışlardı tüm Malatyalılar gibi.

Her şey istediğimiz gibi giderken son dakikada yenilen golle bütün Malatyalılar oldukları yere çöküp kaldı. Son dakika yenilen gol, koskoca bir ilin ve o ilin takımının önümüzdeki haftaya daha büyük bir stresle girmesinin kapısını açtı.

Sezon başından bugüne kadar, özverili yönetimin ve bütün Malatyalıların desteğini arkasına almış bir Yeni Malatyaspor'un karşısında duracak takımın olmadığını söyleyip yazdım. Nitekim dediğim gibi kendilerine inananların alnını ak eden futbolcular vardı sahalarda. Bir iki maçta nahoş olaylar yaşanmış olsa da genel görüntü çok iyiydi. Böyle bir takıma sahip olmamızdan dolayı ayrı bir gurur ve heyecan yaşıyorduk. Kimse başka mana çıkarmasın bu sözüme. Halen yaşıyoruz aynı heyecan ve gururu.

Hani futbolcuların klasikleşmiş bir sözü vardır maçlardan sonra, “Önümüzdeki maçlara bakacağız” derler. Artık önümüzdeki maçlara değil sadece tek bir maça bakacağız ve sonunda da şampiyonluğu kutlayacağız inşallah.

Dolaplardan çıkardığınız formaları, bayrakları ve atkıları yerlerine bırakmayın, bu hafta kutlama var.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!