dore okulları
Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63827.657$

BİRİLERİ FETÖ'YÜ AKLAMAYA ÇALIŞIYOR


BİRİLERİ FETÖ'YÜ AKLAMAYA ÇALIŞIYOR
Gündem yoğun! Olaylar süratle gelişiyor. Her gün yeni şaşırtıcı bir haberle uyanıyoruz.
Narin

Tüm yaşanan bu hengamede FETÖ terör örgütünün 15 temmuz gecesi Türkiye'yi işgal etmeye yönelik darbesi sanki "ikinci" hatta "üçüncü" plana atılmak isteniyor gibi bir şüpheye düşüyoruz.

Şüphe diyorum çünkü kamuoyunu yanlış yönlendirme, gerçeklerden saptırma, olduğundan farklı anlatma, oyalama, uyutma, çevirme taktikleri öyle gelişti ki; bir bakıyoruz yanlış yerine gidip doğruyu paranparçaya çevirmişiz. Sonra aklımız başımıza geliyor gelmesine fakat köprünün altından çok sular akmıştır artık.

Yıllardan beri Türkiye gündemi böyle şekillendi. Asıl gündem Sünni bir gündem yaratılarak saptırıldı. Olaylar en yoğun yerinden bazı güçler tarafından kesilerek, başka taze alakasız bir konu verildi.

FETÖ darbesi öyle basit bir şekilde geçiştirilecek sıradan bir olay değil.

Bu klasik terörist kelimesinin anlamı ne ifade ediyorsa aynı şekil ciddi bir terörizm faaliyetidir. Türkiye Cumhuriyeti devletinin özlük haklarına kast edilmiş, Masum halka ateş açılmış, suçsuz günahsız insanlarımız öldürülmüş, tanklarla araçlar insanlar ezilmiş, Cumhurbaşkanını öldürmeye teşebbüs edilerek; devlet bekası ortadan kaldırılmak istenmiştir.

Bilmiyorum ki kötüsü daha ne olsun.

Sakın kimse ölen 300 insanın kanını yerde bırakmaya çalışmasın. Hala çoğunun hastanelerde tedavi gördüğü 2 bin yaralının ahını yerde bırakmaya tenezzül etmesin. Yetim kalan çocuklar, eşler, anneler babaların yanmış canını daha fazla yakmaya cüret göstermesin. Görüyoruz ki bir kısım medya ve unsurları rotayı başka yönlere çekmek gibi bir tavır içinde olduklarını görüyoruz. İstiyorlar ki kimse Fetö'den konuşmasın. Maçlardan, magazinlerden, saçma sapan dış basından, şişirme haberleri vererek konuyu dağıtmaya çalışalım. Adil Öksüz ismi artık gündeme gelsin istemiyorlar. FETÖ okullarından dönen oyunları, nasıl sınav sorularını çaldıklarını, kurumlara hangi yöntemlerle adamlarını yerleştirdiklerini erteleyelim istiyorlar. Fuat Avni avanesi twetterden sallayıp dursun fakat biz görzmezden gelelim tüm bunları. Hakan Şükür'ü bir vatan haini değilde tekrar bir gol yıldızı olarak belleğimize kazıyalım. Bir de vekildi bu adam değil mi? Sözde halkın vekili... Hani 17/25 aralık darbesinden önce istifa etmiş; istifasından hemen sonra darbe geldiğini unutalım. Maalesef o da bir darbeydi. Darbeci generallerin aslında niyetleri darbe değilde ülkeyi daha huzurlu günlere taşımak istedikleri için öyle yapmışlar. Zaten "yurtta sulh konseyi" gibi barışçıl başlık altında toplananlar hiç art niyetli olur mu canım, olmaz tabiki. O badem bıyıklı abiler, dejavu ablaları temiz hoşgörülü şekilde anılmaya devam edilsin. Tekrar darbe yapan terörist grup değilde "cemaat" diyelim fetöcülere. Katil değilde İslamı dünyaya yaymak isteyen mistik dindar "altın nesil" deyip kaldığımız yerden yolumuza devam edelim, öyle mi?

Türkçe olimpiyatlarını ekranlarda hiç bir şey olmamışçasına cayır cayır izleyelim eski günlerde ki gibi...

Ya Bülent Arınç, Sadullah Ergün, Ahmet Davutoğlu, Babacan ve Gül bağlantıları siyasetten ne zaman temizlenecek?

Böyle göstermeye çalışan medya kolonileri var şimdi.

Ahtapot gibi kollarını her yere uzatmış iyi örgütlenmiş terörist bir yapılanmayı inkar etmeye kimsenin gücü yetmez bu saatten sonra. Hem de dünyada eşi benzeri görülmemiş, mevcut terör örgütlerine hiç benzemeyen; istihbaratıyla, bankasıyla, medyasıyla, ulusal şirketleriyle, derin bağlantıları, sosyal medya tetikçileriyle, katilleri ile acımasız, kontrollü, bilgili bir terör örgütü...

Arkasında küresel istihbarat birimlerinin olduğu bir terör örgütü.

Kurumsal temeller atmış;

Üç evrensel dini araklayarak sömüren hoşgörü terör örgütü...

O yüzden sakın; birileri çıkıp bunları aklamaya çalışmasın.

Sakın; bu milletin canı pahasına göstermiş olduğu direnişi yok saymaya kalkışmasın kimse. Hafızalarımızda makineli tüfek seslerini silmeye gayret etmesinler, biliyorlar ki mümkün değil bu! Aksine kirli geçmişi didiklenerek, bir çok cinayette parmağı bulunan örgütün tüm kirli oyunlarının ortaya çıkarılması için hesap sormanın günü. İç savaş çıkarmak için Kılıçdaroğlu'na dahi suikast düzenleyecek kadar gözü dönmüş FETÖ terör örgütüyle ideolojik görüş ne olursa olsun bir bütün halinde sonuna kadar mücadele etmeliyiz. Türkiyeye sistematik bir savaş açılmıştır, savaşı kazanmak istiyorsak aynı şekil sistematik bir mücadele göstermeliyiz. Her birey üzerine düşeni bu minvalde mutlaka yapması şartı doğmuştur.

Yoksa, CIA'nın yetiştirdiği profesyonel katillere; üst düzey yetişmiş kimliklerimizi daha çok suikast düzenlemeye çalışır bunlar!!

TİMUR İNCE

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!