dore okulları
Malatya
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.51
  • EURO
    34.85
  • ALTIN
    2487.7
  • BIST
    9574.6
  • BTC
    61565.19$

Bu değişiklik çare değil


Bu değişiklik çare değil
16 Nisan referandumunda özverili çalışmaları nedeniyle ilçeleri ziyaret eden CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz'ın ilk durağı yüzde 43 oranında hayır çıkan Doğanşehir'di. Burada partililerle görüşen Kiraz, 18 maddelik anayasa değişikliğinin vatandaşın sorununu çözmeyeceğini savundu.
Narin

HABER MERKEZİ – MALATYA 

16 Nisan'da yapılan halk oylaması sonrası CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, ilçelere teşekkür ziyaretinde bulunuyor. Kiraz ilk olarak yüzde 43 hayır oyunun çıktığı Doğanşehir ilçesini ziyaret ederek teşkilat üyelerine teşekkür etti.

TERCİHLERE SAYGILIYIZ
CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Doğanşehir ilçesinde partililerle buluştu. Burada konuşan İl Başkanı Kiraz, tüm Türkiye'de olduğu gibi Malatya'da da halkın büyük bir bölümünün sandıklara giderek tercihini kullandıklarını söyledi. Halkın tercihine saygı duyduklarını belirten Kiraz, "CHP olarak önemli ölçüde sandık sonuçlarına sahip çıktık. Ancak YSK ile ilgili başlatılan süreçle ilgili çalışmalar devam ediyor. Bizler CHP olarak o gün şunu söyledik. Partili kimliğimizi bir tarafa bırakarak hayırı neden istediğimizi vatandaşlara anlatmaya çalıştık. Her noktaya her yere ilçeye gittik, birçok toplantı gerçekleştirdik. Şimdi de referandum öncesi gittiğimiz her yere tekrar gidiyoruz, vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

ELMA ÜRETİCİLERİ AĞAÇLARI KESİYOR
16 Nisan'da oylanan 18 maddelik anayasa değişikliğinin vatandaşın sorununu çözmeyeceğini savunan Kiraz, "Bakıyoruz şimdi vatandaşların sorunları aynı yerinde duruyor. Doğanşehir'de elma üreticileri ağaçlarını kesmeye devam ediyor. Kayısı üreticileri oluşan zararların nasıl karşılaşacağını kara kara düşünüyor. Geçen 18 madde içerisinde bu ülkenin çiftçisi, köylüsü, işçisi yoktu, emeklisi yoktu. Dolayıyla sonuç ne çıkarsa çıksın köylünün emeklinin içinde olmadığı bir yasa teklifi önümüzde getirilmişti" dedi.

HALKTAN YANA POLİTİKA
Halk oylamasında önemli ölçüde hayır oyunun çıktığını kaydeden Kiraz, "Bizler önümüzdeki süreçte halktan yana olan bir politikayı daha da güçlendirerek hep birlikte sürdüreceğiz. Bizim derdimiz bu olacak. Derdimiz vatandaş olacak, bu ülkenin çiftçisi olacak, köylüsü olacak" diye konuştu. Kiraz CHP olarak hiç kimseyi dışlamayan ve hiç kimseyi ötekileştirmeyen bir süreç izleyeceklerini belirterek "Evet oyu veren vatandaşımıza da saygı duyarak, hayır oyu veren vatandaşımızı da baş tacı ederek, görüşü ne olursa olsun düşüncesi ne olursa olsun herkesi baş tacı ederek yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!