dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63660.306$

Bu partiler siyaseten anlamsızlar


Bu partiler siyaseten anlamsızlar
1 Kasım seçimleri öncesi çalışmaların hız kazandığı bugünlerde AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili adayı Dr. Taha Özhan, Darende ilçesinde temaslarda bulundu.
Narin

ilk olarak Darende İlçe Başkanlığını ziyaret eden Milletvekili Taha Özhan'a, AK Parti Darende Koordinatörü Rıdvan Budak, Belediye Başkan Vekili Durmuş Doğan, İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ve partililer eşlik etti. 1 Kasım erken genel seçimleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Özhan, bu seçimlerin sadece AK Parti'nin oylanacağı bir seçim olmadığını belirtti. Bu seçimde AK Parti'nin de oylanacağı ifade eden Özhan, seçim sonunda sandıkların açıldığındahiç kimsenin CHP, MHP, HDP'nin ne oy aldığına bakmayacağını, herkesin gözü kulağının AK Parti'nin alacağı oy oranında olacağını söyledi.

Özhan, “Oysa seçime 4 parti giriyoruz. Ama bunlar siyaseten anlamsız olduklarını zaten 7 Haziran gecesi ortaya koydular. Her birisi saçma sapan açıklama yapıp durdular. Dolayısı ile biz bu kardeşlerime gittiğimizde Türkiye'nin kaderinin oylandığını anlatmamız lazım. Türkiye'nin birliği ve dirliğinin memleketin istikrarının huzurunun oylandığını anlatmamız lazım. Bunun sadece AK Parti meselesi olmadığını vatandaşlarımızın bilmesi lazım. Ve şu basit cümleyi onlara söylememiz lazım, bir an için AK Parti'yi Türkiye'nin siyasi coğrafyasından çıkarın, seçim gecesi ekranlarda gördüğümüz Türkiye haritasında sarı renkle gördüğümüz kısımlar var ya, 'herkesin aldığı oyu farklı renklerle gösteren yerlerden AK Parti'yi çıkarın geriye Türkiye'nin birliğini, dirliğini, huzurunu sağlayacak hiçbir parti kalmıyor. Bunu çok güzel bir şekilde anlatmamız lazım. Seçmenlerimizde bir derlenme toparlanma zaten var, inşallah bu kısa süreçte kendimizi doğru bir şekilde anlatıp partimizi iktidara taşırız” dedi. AK Parti'nin 1 Kasım öncesi seçim beyannamesini de değerlendiren Özhan, “AK Parti, seçim beyannamesinde sosyal güvenlik şemsiyesini yediden yetmişe herkesi kapsayacak şekilde genişletti. İşçi, esnaf emeklisine bin 200 lira zam geliyor, asgari ücret bin 300 liraya çıkıyor, çalışan emeklinin destek primi çilesi sona eriyor. İşini kuran kadın ve gençlere toplam 250 bin liralık kredi desteği geliyor. Emekliler 250 lira taksitle ev sahibi olurken, yeni evlenecek çiftlerin çeyiz hesabının yüzde 20'si devletçe karşılanacak. Gençlere ücretsiz internet vaat eden AK Parti, genç çalıştıran patronun bir yıllık maaş faturasını üstlenecek. Taşerona kadro kapısı açılacak, doğum izni memuriyette kıdem olacak, polis ve askerin ek göstergesi artacak” şeklinde konuştu.

AK Parti Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ise yaptığı konuşmada Milletvekili Taha Özhan'ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Şimşek, “Milletvekilimizle yaklaşmakta olan seçimi ve gündemimizdeki bazı konuları istişare edip değerlendireceğiz, Darende ilk gün ki aşkla AK Parti'ye vermiş olduğu desteği bir kez daha gösterecektir” diye konuştu.
Özhan ve beraberindeki heyet daha sonra Şehit Adem Keleş'in Mevlit Proğramına katılarak Baba Yaşar Keleş'e başsağlığında bulundu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!