dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    35.06
  • ALTIN
    2326.5
  • BIST
    9104.65
  • BTC
    70524.45$

Bu sözler yürek yakar


Bu sözler yürek yakar
Şehit Yarbay Songül Yakut'un annesi Sabahat Yakut, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın ziyareti sırasında yürek burkan sözler söyledi. Kızının çok sıkıntı yaşadığını belirten anne Yakut, 'İyilere olur, kötülere bir şey olmaz. Bak hepsi yerindeler” dedi.
Narin

HABER MERKEZİ- MALATYA

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Şırnak'ta helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Yarbay Songül Yakut'un ailesini ziyaret etti. Gözyaşlarına boğulan acılı anne, "Kızım çok sıkıntı yaşadı. İyilere olur, kötülere bir şey olmaz. Bak hepsi yerindeler” dedi.

ÇOK SIKINTI ÇEKTİK
Bakan Fatma Betül Sayan Kaya, Şehit Yarbay Songül Yakut'un cenaze törenine katılmak üzere Malatya'ya geldi. Cenaze töreni öncesi şehidin Çavuşoğlu Mahallesi'ndeki evine giden Bakan Kaya, burada acılı aileye taziyelerini iletti. Şehit annesi Sebahat Yakut'un ellerinden tutarak başsağlığı dileyen Bakan Kaya, Şehit Yarbay Yakut ile daha öncede de dertleştiklerini ve kendisine çok sıkıntı çektiğini anlattığını söyledi.

GÖZYAŞLARI HİÇ DİNMEDİ
Gözyaşlarının hiç dinmediği ziyarette konuşan şehidin annesi Sebahat Yakut, “Ne yapacağımızı bilmiyorum. Hiç inanmıyorum da halen kızımın şehit olduğuna. Ya sen gel ya da beni de götür kuzum. Bana sana bir şey olursa dayanamam arkandan gelirim diyordu bana her zaman. Şimdi ben sana nasıl dayanacağım kuzum sana. Babasız büyüttüm, hem babaları oldum hem anaları oldum. Onlar da bana destek oldu hiç beni üzmediler.

KAZADAN ÖNCE TELEFONDA GÖRÜŞTÜK
Kızıyla kazadan önce akşam 18.30 sıralarında telefonla konuştuğunu belirten acılı anne, “Aradı o sıra telefonda çağırdılar sanırım kendisini o da ‘anne ben seni sonra ararım' dedi. Bana söylemedi helikoptere bineceğini. Kızım çok sıkıntı yaşadı. İyilere olur kötülere bir şey olmaz bak hepsi yerindeler” diye konuştu.

GÖZYAŞLARINI BAKAN KAYA SİLDİ
Kızının şehit olan askerlere çok üzüldüğünü de anlatan Sebahat Yakut'un akan gözyaşlarını Bakan Kaya sildi.Ziyaret çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Kaya, “Şehidimizin mekanı cennet olsun. Şırnak'a gittiğimde tanışmıştık Songül Yakut ile. Gerçekten kahraman bir Türk kadını. Milletimizin başı sağolsun. Kendisiyle sohbet etme imkanı bulmuştum. Kendisiyle dertleşmiştik” diye konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!