dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2326.3
  • BIST
    9117.07
  • BTC
    70104.96$

Büyükşehir aile için de engel tanımıyor


Büyükşehir aile için de engel tanımıyor
Hayatın her alanında hizmetler üreten Malatya Büyükşehir Belediyesi, evlilik hazırlığı yapan 30 işitme engelli bayana 'Evlilik Öncesi Eğitimi' programı düzenledi. 4 hafta devam eden eğitim sonunda katılımcılara belgeleri törenle verildi.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı Aile Danışma ve Destek Merkezi (MADEM) tarafından verilen eğitimlerin ardından gerçekleştirilen belge törenine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gençay, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin ile Büyükşehir şube müdürleri, eğitim alan bayanlar ve eğitimciler katıldı. Yapılan konuşmaların işaret diliyle aktarıldığı programda bir selamlama konuşması yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak hemen hemen hayatın her alanında olmak için gayret gösterdiklerini belirterek, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır, sosyal-kültürel faaliyetleri ciddi anlamda önemsiyor. Bu noktada bizlere ciddi bir misyon yüklemiş durumda" dedi.

"Malatya insanı kültürlüdür"

Genel Sekreter Turan, "Toplumumuzun bilgi birikim seviyesini ne kadar artırabilirsek o kadar kendimizi başarılı ve bahtiyar sayıyoruz. Daire Başkanımıza, şube müdürümüze ve ekip arkadaşlarımıza can-ı gönülden teşekkür ediyorum. En çok da siz katılımcılara teşekkür ediyorum. Bu cesaretiniz takdire şayan. Bilgi birikimimizi artırarak nitelikli toplum inşa etmemize katkı sağlıyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Malatya insanı zaten her zaman aydındır, kültürlüdür, bilgilidir. Bilgiye önem verir, kendini geliştirmeye önem verir. Gerçekten Malatya, Türkiye'nin çimentosudur, bir güç odağıdır. Bunlar sizler sayesindedir. Geleceğin anneleri olarak yetiştireceğiniz nesiller bizim için çok kıymetli" diye konuştu.

Verilen eğitimden duyduğu memnuniyeti dile getiren katılımcılardan Nida Aslan ise, "Eğitimden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Biz işitme engelliler bu eğitimden çok faydalandık. Eğitimlerin devamını da bekleriz" ifadelerini kullandı.

Yemek ikramının da yapıldığı programda daha sonra 30 işitme engelliye katılım belgeleri takdim edildi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!