dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    35.04
  • ALTIN
    2325.3
  • BIST
    9093.72
  • BTC
    70160.99$

Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün gelecek planları


Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün gelecek planları
Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nde bir çok branşta yeni sezonun hazırlığı sürüyor.
Narin

Kulüp olarak geçen sezonu büyük başarılara imza atarak geçiren Malatya Büyükşehir Belediyespor'da elde edilen başarılar geleceğe de umutla bakılmasını sağlıyor.
Kulüp başkanı Başkanı Orhan Barman, hedeflerinin ayakları üzerinde duran bir kulüp oluşturmak olduğunu kaydederek, “Çok yönlü bir kulüp olarak bu sezon ki hedefimiz de Malatya'nın sporuna katkı sağlamak” dedi.

Barman, 11 branşta mücadele ettiklerini söyleyerek, geçen sezon voleybol ve masa tenisi başta olmak üzere kulüp olarak oldukça verimli bir yıl geçirdiklerini kaydetti.
Malatya Büyükşehir Belediyespor'un sağlam bir kulüp yapısı oluşturabilmesi için yoğun bir mesai harcadıklarını ifade eden Orhan Barman, “Ayakları üzerinde duran bir kulüp oluşturmak için çalışmalarımız sürüyor. Sporun birçok branşında varız. Geçen sezon daha önceden ekmeye başladığımız tohumların yeşerdiğini görmek bizi oldukça mutlu etti. Yeni sezon için de disiplinli bir şekilde çalışıyoruz. Biz sadece yarışmacı bir takım olarak değil, aynı zamanda yetiştirici rolünü de üstlenmeliyiz.

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin misyonu bunu gerektiriyor” diye konuştu.
Büyükşehir Kulübü Malatya'nın gençliğinin beklentilerine yönelik adımlar atan bir kulüp olma yolunda ilerlediklerini kaydeden Barman, “İmkanlarımız ölçüsünde her kategoride başarılı olma gayreti veriyoruz. Tabi her branşta iddialı değiliz. Yeni kurulan ve kendi tesisini oluşturmaya çalışan bir kulübüz. Bireysel branşlarda önemli başarılar aldık. Avrupa ikincisi ve üçüncüsü çıkardık. Masa tenisi takımımız Süper Lig'e yükseldi. Bu yıl asıl hedefimiz voleybolu yukarılara taşımaktı, onu da başardık şükürler olsun.

Malatya'da iyi bir voleybol potansiyeli var. Takımımız şu an 2. ligde. Önce orada kalıp, ondan sonra da sağlam bir yapı oluşturmak istiyoruz. 2. Lig'de kendi imkanlarımızla mücadele edecek alt yapımız var. Diğer spor dallarında da zamanla çok etkili olacağız. Tabi burada sadece yarışmacı olursak, sporun ruhuna aykırı hareket etmiş oluruz. Biz aynı zamanda yetiştirici bir hüviyetinin sorumluluğuyla hareket etmeliyiz. Malatya Büyük bir şehir. Bu büyükşehrin spordaki beklentilerine cevap vermeliyiz” ifadelerini kullandı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!