dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.36
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2325.3
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70486.44$

Çalık, seçim çalışmalarına devam ediyor


Çalık, seçim çalışmalarına devam ediyor
Çalık: Ak Parti, Türkiye'nin tamamında olan yegane bir partidir...
Narin

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, “Bu yıkım ekibinin karşısında sizlerle başlatmış olduğumuz seferberlik, 7 Haziran 2015'te neticelenecektir. AK Parti, Türkiye'nin tamamında, 81 ilde var olan yegane bir partidir” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, Ramada Otel'de eski belediye başkanları, ilçe ve belde başkanları ile bir araya gelerek, 7 Haziran genel seçimleriyle ilgili istişarede bulundu. Toplantıda konuşan AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, "Seçimler, demokraside olan ve insanların kendi özgür kararlarıyla belirlemiş oldukları siyasi partilere vermiş oldukları bir görev. 12 yıldır AK Parti iktidarı ülkemizde hükümet olarak devam ediyoruz. Çok kıymetli hizmetlerimiz oldu. Bundan sonraki dönemde de Allah nasip ederse büyük ve çok güzel hedeflerimiz var. 12 yıllık süreyi Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile geçirdik. Allah nasip ederse bundan sonraki süreci, 'ikinci yarı başlıyor' dediğimiz bu süreci, Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu ile devam ettireceğiz" ifadelerine yer verdi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, Malatya'nın büyükşehir olmasının doğru bir süreç olduğunu ifade etti. Yerinden yönetimin güçlü olması anlamında Malatya'nın büyükşehir olmasının önemli olduğunu dile getiren Çakır, daha yoğun ve sağlıklı bir hizmet sunulması anlamında Büyükşehir Yasası'nın doğru olduğunu kaydetti. Başkan Çakır, büyükşehrin çok büyük avantajlarını göreceklerini ifade ederek, "Bütün ilçelerimizin altyapısını yeniliyoruz. Tamamını yenilediğimiz 6-7 ilçemiz var, diğer ilçelerde de çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, AK Parti'nin Türkiye'nin tamamında, 81 ilde var olan yegane bir parti olduğunu kaydederek, "Cumhurbaşkanımızın 12 yıl boyunca hiç durmaksızın, nefessiz vaziyette, şehirleri, beldeleri, köyleri, hane hane dolaştığı kareleri var. Bu yapmış olduğumuz çalışma, Türkiye'yi, milleti ne kadar çok sevdiğimizin en önemli göstergesidir" diye konuştu.

Çalık, muhalefet partilerini sert bir dille eleştirerek, şunları söyledi:
"MHP'nin, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çatı adayı ortaya koyduğunda bütün milliyetçileri üzdü. Şimdi milliyetçi söylemlerle DHPK-C'ye, PKK'ya destek veren CHP'ye, HDP'ye, beraberce muhalefet etmek adına, hem Cumhurbaşkanımıza hem Başbakanımıza milliyetçilik söylemleriyle asla bağdaşmayan cümleler kullanıyorlar. Dolayısıyla milliyetçi olarak, muhafazakar milliyetçi bir partinin mensubu olarak, 'milliyetçilik hizmet etmekle olur' diyoruz. Biz hem Malatya'mıza hem ülkemize çok önemli hizmetler yaptık. CHP'nin de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da seçimleri kaybetmeye devam edecek. Çok net bir şekilde asgari ücrete eğer 5 bin lira veren Haydar Baş varsa millet Kemal Derviş yerine Haydar Baş'a inanır. Kemal Kılıçdaroğlu yerine, Haydar Baş'a inanır. Onlarla beraber yol arkadaşlığı eder. Şimdi Kılıçdaroğlu bunları nereden bulacağını söylüyor. O, 2002 öncesi IMF tarafından gönderilen Kemal Derviş'i kendisine yol arkadaşı seçtiği için bir kez daha Türkiye'yi IMF'ye mahkum etmek istiyor."

Muhalefet partilerine en güzel dersi 7 Haziran'da vereceklerini ifade eden Çalık, “HDP'nin söyledikleri ortada. Türkiye'yi nasıl bölüp parçalamak istedikleri ortada. Onların yanında duran terör bağlantıları var. PKK var, DHKP-C var, paralel yapı var. Bunların karşısında biz AK Parti olarak sapa sağlam duruyoruz. Biz milletimizin yanında sapasağlam duruyoruz. Bu yıkım ekibinin karşısında sizlerle başlatmış olduğumuz seferberlik, 7 Haziran 2015'te neticelenecektir. Bu yıkım ekibine en güzel dersi, 7 Haziran 2015 seçimlerinde vereceğiz" dedi.

Çalık, daha sonra Pancar Kooperatifini ziyaret ederek, kooperatif yönetimi ve çiftçilerle bir araya geldi. Burada konuşan Çalık, "Kooperatifimize üye olan 33 bin çiftçimiz var. Bütün çiftçilerimizin ve pancar üreticilerimizin kooperatife üye olması da birliği ve beraberliği, sorunlar karşısındaki söylemlerin beraberce hareket etmesi adına çok önemli" ifadelerini kullandı.

Çalık, Malatya Şeker Fabrikası'nın özelleştirilmesinin durdurulmasıyla birlikte pancar üreticilerinin mağdur edilmeden fabrikanın çalışmasını sağlayarak, üreticilere katkıda bulunduklarını dile getirdi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!