dore okulları
Malatya
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.76
  • ALTIN
    2488.1
  • BIST
    9539.08
  • BTC
    63697.36$

“Çalışmalar yakinen takip ediliyor


“Çalışmalar yakinen takip ediliyor
Malatya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Nuh Boyraz ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a iadeyi ziyarette bulundu.
Narin

Malatya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Nuh Boyraz ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Malatya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Nuh Boyraz, Gürkan'a yönetim olarak iadeyi ziyarette bulunduklarını belirterek, “Bildiğiniz gibi Mayıs ayında Malatya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odamızın seçimi yapıldı. Yeni bir yönetim oluştu. Bu yeni yönetime başkanımız hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu. Bugün de biz kendisine iadeyi ziyarette bulunduk. Gerek odamız, gerek meslek mensuplarımızın hemen hemen tamamının iş yerleri ve evleri Battalgazi ilçesinde bulunuyor. Bu bağlamda da Battalgazi bizim ilçemiz. Başkanımızın çalışmalarını önemsiyoruz. Özellikle Kervansaray Buluşmaları, kültür anlamında önem arz ediyor. Son olarak Poyraz Konağı gerçekten halkımızın istifadesine sunulan güzel bir eser. Orduzu'da yapılan çınar alanının düzenlenmesi, Yeşil Kuşak Projesi. En Son olarak Çöşnük Mahallesi'nde yapılacak Yaşam Merkezi'nin çalışmalarının başlaması bizleri memnun ediyor” şeklinde konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası'nın seçilen yönetim kurulunu kutluyorum. Biz belediye olarak, sivil toplum örgütleri olsun, meslek kuruluşları olsun, sendikalar olsun, kanaat önderlerimiz olsun, yerel önderlerimiz olsun, bunlarla birlikte katılımcı belediyecilik anlayışı içerisinde yapmış olduğumuz iş ve işlemleri ilgili sosyal taraflarla paylaşarak hem yol haritamızın belirlenmesi hem de yön pusulamızın oluşması noktasında da katılımcı belediyeciliğin tüm safhasında azami hassasiyeti gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

Battalgazi Belediyesi olarak rekor düzeyde hizmetler yaptıklarını belirten Gürkan, “Çalışmalar yakinen takip ediliyor. 2,5 yıllık geçmişi olan bir belediyemizi genel anlamda değerlendirdiğiniz zaman alt yapı hizmetleri itibariyle yüz yıllık bir belediye düşünün ve performansı en yüksek olan bir belediyeyi düşünün, o yüzyıllık performansının çok daha üstündeki çalışmalarıyla hemhal olduğumuz gerçeği ile kendileri de ifade ettiler. Gerek Yeşil Kuşak alanındaki çalışmalarımız kapsamında son olarak Atatürk Kız Lisesi'nin de temeli atıldı. Gerek Çınar Park alanı ile ilgili ki orada 30 dönümlük alan kamulaştırıldı, gerek yaşam merkezi, gerek engelliler ile ilgili çalışmalarımız, gerek tarihi eserlerimizin ve surlarımızın ayağa kaldırılması, gerek kanal ıslahları, gerek yeşil alanlarla, park ve bahçelerle ilgili çalışmalar, bu da Türkiye Cumhuriyetinin rekorudur. Belediye olarak bir dönemde değil, sadece 15 ay içerisinde 30 bin metre kapalı alanlı iki tane hizmet binasını aynı anda yapıyoruz. Şu anda yüzde 80'i bitirilmiş durumda. Bu da Türkiye Cumhuriyetinin rekorudur. Bunun da altını çizmek istiyorum. Bu söylediğim şey siyasi bir söylem değildir, sadece gerçek verilere ve somut değerlere dayanan verilerdir. Hiçbir belediye bizdeki bu çalışma performansının yüzde 50'sinde değildir. Hangi belediyeyi ölçü alırsanız alın. Battalgazi medeniyetler merkezidir. Anadolu'yu anayurt yapan destan şehridir. Bu destan şehrine dün kahramanlık destanları yazılırken, bu günde hizmet destanları yazılması lazım. Biz bundan sonra yapacağımız destansı hizmetlerle Battalgazi'yi mazisine layık istikbale hazırlama noktasında bütüncül olarak gayret ve çaba göstereceğiz” diye konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!