dore okulları
Malatya
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.48
  • EURO
    34.81
  • ALTIN
    2490.7
  • BIST
    9556.42
  • BTC
    62411.57$

Çeşnikspor'un tesis atağı


Çeşnikspor'un tesis atağı
2.Amatör Futbol Ligi takımı Çöşnükspor kendi tesislerine kavuşmak için gerekli girişimlere başladı.
Narin

Geçtiğimiz sezon kurulan 2.Amatör Futbol Ligi takımı Çöşnükspor kendi tesislerine kavuşmak için gerekli girişimlere başladı. Battalgazi Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü ile görüşen 2. Amatör temsilcisi uygun bir yere futbol sahası yaptırtmak istiyor.

Bu sezon ilk kez kurulmasına karşın mücadele ettiği 2.Amatör Küme Büyükler Ligi'nde sergilediği performansla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Malatya Çöşnükspor yeni bir tesise kavuşmak için çeşitli girişimlerde bulunuyor.

Kendi bölgesine bir futbol sahası yapılarak hem bölgedeki gençlerin faydalanmasını hem de kulüplerinin antrenman ve maç yapacağı bir alanın oluşmasını isteyen bordo mavililer, bu konuda Battalgazi Belediyesi'nden sonra Malatya Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü ile de bir görüşme gerçekleştirdi.

Kulüp Başkanı Hasan Ünlü yaptığı açıklamada, Çöşnük'ün sporla anılmasını istediklerini kaydetti. Ünlü, “Sağ olsun Sadi Bey bizimle ilgilendi ve kendisiyle verimli bir görüşme yaptık. Kendisine taleplerimizi ilettik. Çöşnük bölgesine bir futbol sahası yapılması gerektiğini o da bizimle paylaştı. Bizim uygun bir yer bulup, ücretsiz olarak kendilerine teslim ettiğimizde yapabileceklerini söyledi. Daha önce araştırmasını yaptığımız yerler vardı ama bu arsalar biraz küçük.

Bizim de bundan sonra arayışlarımız o yönde olacak. Böyle bir tesis hem kulübümüzü hem de bölgeyi daha da geliştirecek. Çöşnük, çevre yolunun altı ve üstünü kaplıyor. Biz bölgemizin sporla, sağlıklı ve ahlaklı gençlerle güzel bir şekilde anılmasını istiyoruz. Bu konuda Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere, Battalgazi Belediyemizden destek bekliyoruz” dedi.

Çöşnükspor'un tesis isteğiyle ilgili görüşlerini aktaran Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Sadi Fındıklı ise, “Kulübümüzün başkanı gayet iyi niyetli ve nezaketli bir şekilde taleplerini iletti. Tabi biz bakanlık olarak yer konusunda tesisin arsa bedelini karşılamıyoruz. Daha önce de çağrım olmuştu. Bize bedelsiz yer tahsis edilsin bölgeye uygun tesis yapalım dedik.

Çöşnük takımı nizami ölçülerde bir futbol sahası istiyor. Haklılar, o bölgede bir saha olsa amatör için de bölge için de iyi olur. Ancak futbol sahası için yaklaşık 14 bin m2 bir alana ihtiyaç var. Başkana o bölgede böyle bir yer bulabildiği takdirde yapabileceğimizi söyledim” diye konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!