dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.58
  • EURO
    34.83
  • ALTIN
    2508.3
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64358.01$

Çıkar için adalet istenmez


Çıkar için adalet istenmez
MİAD buluşmasında Başkan Akdaş'ın konuşması alkış aldı: 'Malatyalılar kendi çıkarı için adalet istemez'
Narin

HABER MERKEZİ/İSTANBUL

Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD)  hakim ve savcılarla yemekte biraraya geldi. Malatyalıların gittikçe daha büyüyen bir aile olduğunu belirten MİAD Başkanı Yunus Akdaş,"Hukukçularla ilgili biraz araştırma yaptım, gerçekten işiniz çok zor. Önünüze 60-70 dosya geliyor onların hepsine bakamadığınızı da biliyorum"dedi.

Malatyalıların adalet isterken kendi çıkarı doğrultusunda adalet istemeyeceğini savunan Başkan Akdaş, "Ben hukukçu bir arkadaşıma müracaat ederken sadece benim dosyamı iyi oku derim. Yanlışım varsa bu dünyada çekmek isterim. Herkes de böyle istemeli" diye konuştu.

HİÇBİR YAPI DEĞERLERİMİZDEN ÜSTÜN DEĞİL

Malatyalıların haksız kazanç elde etmediğini; bu ülkeyi çok sevdiğini anlatan Akdaş, sözlerini şöyle sürdürdü: "Birisi bize çıkar sağlıyor veya ilerde makam sağlıyor diye hiçbir Malatyalıyı susturamaz. Hiçbir yapı bizim örf ve adetimizden üstün değildir, hiçbir yapı bizim manevi değerlerimizden üstün değildir" diye konuştu

EL ELE VERMELİYİZ

STK'ların her yerde gençlerin hukukçu olması için girişimde bulunması gerektiğini anlatan Akdaş, böylece daha güvenli bir ülke olacağımızı savundu. Başkan Akdaş, "Malatyalılar iyi bilir ki benim yaşlarımda bu ülkede karnını doyuranlar, iş hayatımız devam ederken geldiğimiz yeri unutmadan el ele vermeliyiz. Bu oluşum daha fazla biraraya gelmek zorunda. Bazen iki nesil bazen tüm aileler biraraya gelmeli"dedi.

BU İNSANLARIN HUZURUNDA EĞİLİYORUM

Malatyalıların iyi bir aile olduğunu belirten Malatya İşadamları Derneği (MİAD) Başkanı Yunus Akdaş, Malatyalıların ülkeyi çok sevdiğine vurgu yaparak, "Malatyalılar kendini seven insanlardan olmuşmuyor, Türkiye'nin her bölgesinden insan vardır Malatyalılar yedirmeyi ve konuşmayı sever, fakat en çok ülkesini sever. Bununla övünüyoruz; fakat mütevaziliği elden bırakmamalıyız. Nerden geldiğimizi bileceğiz. Dünyada üzülenlere birlikte üzülüp; sevinenler ile sevineceğiz. Bugün bu ailede hukukçular ağırlıkta. Güzel bir oluşum yapıyoruz... Ülkenin güvenlik ve hukukla ilgili gelişmelerine canınızı vicdanınızı koydunuz. Ben bu insanların huzurunda saygıyla eğiliyorum "açıklamalarında bulundu.

HUKUKÇULARLA BULUŞMAYA PEK ÇOK İSİM KATILDI

Malatyalı işadamları ile hukukçuları biraraya getiren bu önemli toplantıya Activitem Catering Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kurtulmuş sponsor oldu.

Toplantıda MİAD Başkan'ı Yunus Akdaş'ın yanısıra Genç MIAD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gönültaş, Genç MİAD Yürütme Kurulu Başkan Yardımcısı Erdem Aslanoğlu, Ahmet Demezoğlu, B. Namık Ziyal, Erol Altan, H.Nevzat Elmalı, Hasan Yıldırım, Durcan Altan, Elanur Tuncer, Ilgın Sinan, Murat Aygörmez, Hakim Ahmet Torun, Savcı Aydın Aktaş, İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Burak Aktaş, Hakim Hakan Dede, İstanbul Tarım İl Müdürü Hamit Aygül, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Levent Özen, Malatya Time Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çetin, İşadamı Murat Mutlu, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akboğa, Hakim Selahattin Elitaş, Savcı Vayit Karaduman, Savcı Yavuz Pehlivan, Zeliha Koçdağ, Avukat Salih Döğücü, Beylikdüzü Vergi Dairesi Şefi Ali Özdemir, Sadettin Durak, Ekrem Şakar, Yusuf Akdaş ve Hikmet Tanrıverdi hazır bulundu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!