dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.55
  • EURO
    35.04
  • ALTIN
    2437.7
  • BIST
    9716.95
  • BTC
    64582.95$

Derbide 5 gol!


Derbide 5 gol!
Yeşilyurtspor, 44 Malatyaspor’u 4-1 mağlup etti.
Narin

Bölgesel Amatör Lig 2.Grup'ta oynanan Malatya derbisinde Malatya Yeşilyurtspor, 44 Malatyaspor'u 4-1 mağlup etti.  Yeşiltepe 1 Nolu saha oynanan ve Ahmet Ateş'in yönettiği karşılaşmada konuk takım 44 Malatyaspor'dan Savaş Günay ve Guessan kırmızı kart görerek takımını eksik bıraktı.

Müsabakada dakikalar 24'ü gösterirken Engin Bilici'nin ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçen Malatya Yeşilyurtspor, ilk yarıyı önde kapattı. Müsabakanın 30.dakikasında 44 Malatyaspor'un yabancı futbolcusu Guessan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Eksik kalmasına rağmen ikinci yarıya etkili başlayan 44 Malatyaspor 61.dakikada Fethi Kırma'nın attığı golle eşitliği yakaladı. 44 Malatyaspor'da 63.dakikada bu kez Savaş Günay kırmızı kart gördü ve takımını 9 kişi bıraktı. Eksik kalan rakibi üzerine ciddi ataklarla yüklenen Yeşilyurtspor, 80 ve 90. dakikalarda Cihan Ak, 87'de ise Mert Ali Turgut'un attığı gollerle sahadan 4-1'lik skorla galip ayrıldı.

-“ONU ALLAH'A HAVALE EDİYORUM”

Karşılaşma sonrası konuşan Yeşilyurtspor teknik direktörü İsmail Tekin, “Bir gerçek var ki 4-1 galip geldik” dedi. İki takım futbolcularının da sahada centilmence mücadele ettiğini belirten Tekin, “Maçla ilgili pek konuşmak istemiyorum. Konuşmamam da lazım diye düşünüyorum. Fakat bir gerçek var ki, 4-1 galip geldik. Sonucunda burada kutlanması gereken hem Yeşilyurtspor'un futbolcuları, hem de 44 Malatyaspor'un futbolcuları. Burada güzel bir centilmenlik örneği gösterdiler. Her iki takımın futbolcularının da gözlerinden öpüyorum. 44 Malatyaspor'lu futbolcuları kutluyorum. Onlar da bizim futbolcularımız. Anamıza gelince, onların anası bizim de anamız. Onların anası da bizim anamız gibi düşünüyoruz. Tabi onu Allah'a havale ediyorum. Biz Malatya'da Malatya futboluna hizmet etmeye çalışıyoruz. Taktir etmişler, gelmişler bize bu görevi layık görmüşler. Biz de bunu en iyi şekilde icra etmeye çalışıyoruz, hakkını vermeye çalışıyoruz. Futbolcularımı kutluyorum. Yönetimimi kutluyorum. Çünkü her şeyi seferber ediyorlar. Onlara da böyle bir galibiyet lazımdı” dedi.
-“BİZ BU MAÇI ÇOK İSTEDİK”
44 Malatyaspor antrenörü Cihangir Meriç ise yaptığı açıklamada, “Oyuna üstün başlayan bizdik. 20.dakikada 10 kişi kaldık. Biz bu maçı çok istedik. Hem alttaki takımlarla puan itibariyle bu maça ihtiyacımız vardı. Fakat 20.dkikada çift sarıdan eksik kaldık. 1 kişi eksik çok fazla mücadele edemiyorsun. Hadi onu tolare ettik ve oyunu dengeledik. Fakat disiplinden biraz uzaklaştık. Oyucularım bu maç için çok hırslılardı. Bu da sahaya yansıdı. Şiddetle puana ihtiyacımız vardı. Fakat ikinci kırmızıdan sonra oyun disiplininden tamamen koptuk. Önemli olan dostluktur. Önemli olan Malatya'nın iki güzide takımıdır. Yeşilyurtspor'a başarılar diliyorum” diye konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!