dore okulları
Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63789.943$

'Dört Parti görünse de..'


'Dört Parti görünse de..'
Memursen, “Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika, Büyük Türkiye, Hedef 1 Milyon Üye” sloganıyla düzenlediği ilk toplantısını Malatya’da yaptı
Narin

Yapılan toplantıya, MEMUR-SEN Genel Başkanı Ali Yalçın, AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Taha Özhan AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve çok sayıda sendika üyesi katıldı.

Toplantının açış konuşmasını Memur-Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım yaptı. Yıldırım “Malatya'mızda MEMUR-SEN'e bağlı 11 iş kolunda değerli başkanlarımızla çok iyi bir çalışma yaparak Malatya'da MEMUR-Sen'i yetkili değil tek sendika konumuna getirmek istiyoruz ”dedi.

AK Pati Malatya Milletvekili Taha Özhan ise, "Bu seçimlerde her ne kadar dört parti oylanacak gibi görünse de, aslında bu seçimler de, bir tek şey oylanacak. Oylanacak şeye isterse AK Parti diyin, isterse tek başına iktidardiyin. Birliğimiz, dirliğimiz,istikrarımız ve huzurumuz oylanacak" diye konuştu.

Özhan, “Aslında 1 kasımda verilecek olan oylarla, 7 Haziran gecesi verilmiş olan kararların sandığa yansıdığını göreceğiz. Bu süreçte bu kararların değiştirilmesi için yeteri kadar provokasyon yapıldı. Milletimiz bunları fazlasıyla gördü. İnşallah 1 Kasımda gerekeni milletimiz yapacak" dedi.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın da konuşmada, “Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika, Büyük Türkiye, Hedef 1 Milyon Üye sloganıyla 81 ilde alana indik. Üyelerimizle konuşmaya teşkilatlarımızla da kucaklaşmaya milletimize seslenmeye çalışarak, yeni bir yolculuğa 'bismillah' dedik ve bu yolculuğa dört dörtlük şehir Malatya'da yaptık. MEMUR-SEN olarak sendikacılığa yeni bir bakış acısı getiren sendikacılıkta yeni bir sayfa açan sendikacılığa nefes aldıran bir sendikayız. Masanın muhatabı olarak oturduğumuz 3.dönem toplu sözleşme masasından çalışanlar için 213'e vuran kazanım sayısıyla şimdiye kadar en iyi toplu sözleşmeyi gerçekleştirdik" dedi.

Ülkede düne ait ordu, bariyer ve barikatları ortadan kaldıran teşkilatın Memur-Sen olduğunu vurgulayan Yalçın, “Millete tehdit savuran, araçlar üzerini çıkıp 'biz kaç kişiyiz' diyenler şimdi 'birkaç kişiyiz' diyorlar. Bunda siz üye ve yöneticilerimizin büyük bir payınız var. Ulusal birlik harekâtı sizinle çökertildi" diye devam etti.

1 Kasım seçimleri ile ilgilide konuşan Yalçın “MEMUR-SEN ailesi olarak aldığımız kazanımların kalıcı olması için temel teminatının ülkenin istikrarı olduğunu söylemek isterim. Bu ülke yeni istikrasızlığı kaldıramaz. 1 Kasım'da sonra yaşanacak istikrasız fotoğrafı bu ülke kaldıramaz. Onun için bizim istikrarlardan yana olduğumuzu, büyük Türkiye'den yana olduğumuzu, zayıf Türkiye özlemi duyanlara karşı üzerimize düşeni yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz” şekilde konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!