dore okulları
Malatya
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.54
  • EURO
    34.92
  • ALTIN
    2430.8
  • BIST
    9645.02
  • BTC
    66450.734$

“Erbakan’ı iyi anlamak lazım”


“Erbakan’ı iyi anlamak lazım”
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlarından ve eski Refah Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın 6. ölüm yıldönümü nedeniyle açılan ‘Necmettin Erbakan Resim Sergisi’ni gezdi.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlarından ve eski Refah Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın 6. ölüm yıldönümü nedeniyle, Erbakan Vakfı Malatya İl Başkanlığı tarafından geçtiğimiz hafta sonu ‘Necmettin Erbakan Resim Sergisi' açıldı.

"Allah rahmet etsin."
Bugün sergiyi gezen Başkan Çakır, Necmettin Erbakan'ın güzel izler bıraktığını belirterek, kendisine Allah'tan rahmet diledi.
Erbakan'dan Başkan Çakır'a teşekkür

Erbakan Vakfı Malatya İl Başkanlığı olarak, Necmettin Erbakan'ın vefatının 6. yıldönümü münasebetiyle sergi açtıklarını belirten Vakıf İl Başkanı Mücahit Erbakan, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a ziyaretinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Başkan Çakır'ın kendilerine her zaman destek olduğunu belirten Erbakan, “Başkanımız her zaman için Erbakan ismine çok büyük saygısı ve sevgileri olmuştur. Erbakan Vakfı olarak yapmış olduğumuz organizasyonlara her zaman desteği olmuştur. Bu vesile ile tekrardan çok teşekkür ediyorum. Hizmetlerinin devamını diliyorum. Allah kendinden razı olsun” diye konuştu.

“Erbakan'ı iyi anlamak lazım”
Etkinlikten dolayı Erbakan Vakfı İl Başkanı ve yönetimini tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, vefat yıldönümü dolayısıyla güzel bir sergi düzenlendiğini söyledi.

Merhum Necmettin Erbakan'ın 30-40 yıl öncesinden ortaya koyduğu siyasi görüşlerin, bugün ortaya çıktığını belirten Başkan Çakır, “Bu tür şahsiyetleri iyi anlamak lazım. Bunların izlemiş olduğu siyaseti, çizgiyi ülke adına koymuş oldukları mücadeleleri çok iyi görmek lazım. Bunlar önümüzdeki dönemlerde de siyaseten daha az hata yapılmasının sağlanmasını da aslında ortaya koyuyor. Siyasete ve günümüze ışık tutan, birlik ve beraberlik adına, ülkenin geleceği adına, nelere dikkat edilmesi gerektiği yönünde birer cümle ile de olsa çok veciz sözler var. Dolayısıyla Erbakan Hocamız ülkemizde yetişen çok önemli devlet ve siyaset adamlarından bir tanesidir. Rahmetle anıyoruz. Allah mekanını Cennet etsin. Güzel izler bıraktı, büyük hedefler bıraktı. Büyük ve güçlü Türkiye'yi her zaman özleyen bir siyasetçiydi” şeklinde konuştu.

Daha sonra sergideki fotoğraf ve resimleri tek tek inceleyen Başkan Çakır, sergi alanında bulunan vatandaşlarla da sohbet etti.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!