dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.32
  • EURO
    35.12
  • ALTIN
    2295.1
  • BIST
    9047.9
  • BTC
    70873.19$

'Gol atmak beni mutlu ediyor ama...'


'Gol atmak beni mutlu ediyor ama...'
Yeni Malatyaspor'un golcü oyuncusu Boubacar Dialiba, 'Şampiyonluk için emin adımlarla ilerliyoruz' dedi.
Narin

TFF 1. Lig'in 7. haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor'u mağlup ederek liderliğini sürdüren Yeni Malatyaspor, ara vermeden Cuma günü oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarına başladı. Nurettin Soykan Tesisleri'nde yapılan antrenmanda Şanlıurfaspor maçında forma giyen futbolcular kısa bir yenileme çalışması yaparken, diğer oyuncular koordinasyon ve pas çalışması yaptı.

Şanlıurfaspor müsabakasında takımının galibiyet sayısına imza atan Boubacar Dialiba, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Gol atmak beni mutlu ediyor ama liderliğimizi devam ettirmek beni daha da mutlu ediyor" dedi.

"Liderliğimizi devam ettirmek beni daha da mutlu ediyor"

Dialiba, gidişatlarının çok iyi olduğunu kaydederek, "Tabii gol atmak beni mutlu ediyor ama liderliğimizi devam ettirmek beni daha da mutlu ediyor. Bu şekilde her şey gidiyor bence. Şu anda her şey çok güzel" dedi.

"Şampiyonluk için emin adımlarla ilerliyoruz"

Dialiba, kişisel olarak şampiyon olacaklarını düşündüğünü belirterek, "Kişisel olarak şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Takım olarak da şampiyon olacağımızı düşünüyoruz. Tabii ki futbol bu, bazen kötü günler, kötü anılar da olabilir. Ama bu bizi etkilemeyecek. Genel olarak baktığımızda şampiyonluk için emin adımlarla ilerliyoruz" diye konuştu.

"Doğru yerde, doğru zamanda bulunuyorum"

Dialiba, Şanlıurfaspor'a attığı gol ve gol krallığı yarışında iddialı olup olmadığı yönünde sorulan soruya ise, "Kaç gol atacağım ya da gol krallığı hakkında bir söz veremem. Ama maç içerisinde o an ve zamanın geldiğini hissediyorum. İçimde bir his oluşuyor ve belki de doğru yerde, doğru zamanda bulunuyorum. Ligde gollerimi atıyorum. Yine tekrarlamak istiyorum, gollerimi atmaya devam edeceğim ama gol krallığı hakkında bir söz veremem" şeklinde cevap verdi.

"Başarının siyahi ya da beyaz oyuncularla ilgili olmadığını düşünüyorum"

Dialiba, takımda siyahi ya da beyaz oyunculardan kaynaklı bir başarı olmadığını, başarının tüm takımın çok çalışmasıyla elde edildiğini savunarak, "Aslında ben başarının renklerle ilgisinin olmadığını düşünüyorum. Siyahi ya da beyaz oyuncularla ilgili olmadığını düşünüyorum. Hepimiz çok çalışıyoruz. İyi de bir havamız var. Bir birimizle de hem saha içinde, hem de saha dışında iyi anlaşıyoruz. Bence başarıyı bu getiriyor" dedi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!