dore okulları
Malatya
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.55
  • EURO
    34.85
  • ALTIN
    2429.8
  • BIST
    9716.11
  • BTC
    66679.99$

Hasta yakınları için flaş imza


Hasta yakınları için flaş imza
Hasta yakınlarının konaklama, yiyecek ve giyecek ihtiyaçlarının karşılanmasını kapsayan protokol imzalandı.
Narin

İnönü Üniversitesi Vakfı ile Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB), Ticaret Borsası, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi (ESKKK), MÜSİAD Malatya Şubesi arasında, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Hastane Oteli'nde kalan hasta ve hasta yakınlarının konaklama, yiyecek ve giyecek ihtiyaçlarının karşılanmasını kapsayan protokol imzalandı.

Düzenlenen imza törenine İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, MESOB Başkanı Şevket Keskin, ESKKK Başkanı Ali Evren, Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey ve MÜSİAD Şube Başkanı Mehmet Balin katıldı.

Törenin açılışında konuşan İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, törende İnönü Üniversitesi Vakfı Başkanı olarak bulunduğunu aktararak, “Libya'dan, Ürdün'den artık hastalar gelmeye başladı, hem kendi coğrafyamızdan, hem de komşu kardeş ülkelerden gelen ihtiyaç sahibi insanlara da maddi, manevi olarak destek sunuyoruz. Özet olarak bu protokolün içeriği şu; biz üniversitenin ihtiyaç sahibi insanlarımıza, mağdur olan insanlarımıza destek olması hizmetlerinin yanında, üniversitenin bu tip sosyal projelerinde üniversitenin yanında yer alacak. İşin özeti bundan ibarettir” dedi.

MESOB Başkanı Şevket Keskin ise, kampanyayı başlatan İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik'e teşekkür ederek, “Ben en büyük hayırlardan birisinin burada hasta yakınlarına yapılacak yardımlarda olacağına yürekten inanıyorum” dedi.
TSO Başkanı hasan Hüseyin Erkoç ise, “Ben bütün Malatyalıların ve üyelerimizin bu konuya hassasiyet göstereceğini ve cömertliklerini gösterecekleri kanaatindeyim. Bu hayır işidir. Ne verirsek ahrette karşımıza çıkacaktır. Bu noktada buradaki hayır işine destek vermemiz gerekiyor, Malatya'ya da bu yakışır. Nasıl ki Türkiye 2 milyon Suriyeliye sahip çıktıysa, biz de Malatyalılar olarak hasta yakınlarına bu şefkati ve konukseverliği göstermemiz gerekiyor” diye konuştu.

Turgut Özal Tıp Merkezi'nde başarılı sağlık çalışmalarının yapıldığını belirten ESKKK Başkanı Ali Evren ise, “Bu projeyi birlikte götüreceğiz. Turgut Özal Tıp Merkezi Malatya'nın gururudur. Üniversitemizi ve Turgut Özal Tıp Merkezi'ni bu noktaya getiren rektörümüze ve tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey de, kampanyanın başarılı olacağını ve Malatyalıların bu kampanyaya sahip çıkacağına inandığını belirterek, “Kampanyaya destek veren sivil toplum kuruluşlarımıza, üniversitemizin değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum. Kampanyanın hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

MÜSİAD Şube Başkanı Mehmet Balin ise, “Hasta yakınlarına vermiş olduğumuz değer, en az hastalara vermiş olduğumuz değer kadar önemlidir. Hasta yakınlarının zengin ya da fakir olması hiç önemli değil. Oraya geldiklerinde kendilerini garip bir memlekette, uzak bir memlekette hissediyorlar. Zaten bizim geleneğimizde yolculara yardım etmek, onlara yardımda bulunmak bizim için önemli bir değerdir” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmalar sonrasında protokol metni imzalandı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!