dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2311.3
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70864.44$

“Hazırız ya da değiliz demek için çok erken”


“Hazırız ya da değiliz demek için çok erken”
Milli ara nedeniyle izin yapan Yeni Malatyaspor’da kulüp sportif direktörü Ali Ravcı, “Liderlik koltuğunu kimseye teslim etmek istemiyoruz” dedi.
Narin

Basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Ravcı, şu an bulundukları pozisyonu geçici bir pozisyon olarak görmek isteyenler olduğunu savunarak, “Sanki bunu geçici bir başarıymış gibi görenler var. Ama biz futbolcumuza da teknik ekibimize de güveniyoruz. Henüz ligin başı ama bugün rakiplerimizden öndeysek küçük de olsa bir avantaj sağlamışız demektir” ifadelerini kullandı.

“Bu yıl şu ana kadar para pul konusunda bir problem yaşamadık”

Ravcı, ekonomik konularla ilgili de konuşarak, “Geçtiğimiz yıl bazı sıkıntılar oldu ama bu yıl şu ana kadar para pul konusunda bir problem yaşamadık. Şampiyonluğun bir özel bütçesi, ağır bir mali yükü var. Başkanımız ve yöneticiler bunun farkında. Zaten kulübümüz sürekli gelir getirecek görüşmeler, anlaşmalar yapıyor. Zaten galibiyet primlerimizi ödüyoruz. Maç başı ve peşinatlar konusunda günü gelmiş, gecikmiş bir borcumuz yok. Yönetimin ödeme için söz verdiği tarihler var. Yine o tarihlerde kulübün kasasına girecek paralar var. Şimdilik maddi konuda sorun yok. Maç yayın ve isim sponsorluğu da başlarsa yükümüz daha da azalacak” diye konuştu.

“Hazırız ya da değiliz demek için çok erken”

Şehrin her yönüyle Süper Lig'e hazır olup olmaması konusunun polemik meselesi haline getirilmemesi gerektiğini paylaşan Ravcı, “Şu durumda Süper Lig'e hazırız ya da değiliz demek için çok erken. Önce TFF 1. Lig'de iddiamızı biraz daha güçlendirmemiz lazım.

Türkiye'de işler ‘hele bir çıkalım sonra bakarız' şeklinde yürüyor. Çim sahalarımızın yapımını hatırlayın. Kaç yılda bitirildi? Onun için şimdi sadece mevcut takımın işini nasıl kolaylaştırırız, onlara dışarıdan nasıl daha iyi destek sağlarız buna bakmak lazım. Tesislerimizin ve altyapımızın durumu ortada. Kulübün kalıcı gelirler ve diğer maddi arayışlar konusunda girişimler var. Başkanımız Süper Lig altyapısını oluşturmak için yoğun çaba sarf ediyor ve her şeyin farkında. Şimdi hazır değiliz ya da hazırız desek bir sürü polemik meselesi olacak.

İnşallah sezon sonuna doğru o ışığa yaklaştığımızda gerekli adımları da şehir olarak beraber atarız. Büyükşehir belediyemiz, bakanımız, valimiz, STK'larımız bu şehrin Süper Lig'de olması halinde her şeyi standardize edebilecek güçtedir. Bundan yana kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!