dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2424.7
  • BIST
    9722.09
  • BTC
    64283.16$

HDP çukurdan medet umdu


HDP çukurdan medet umdu
Çukur siyaseti yapanların çukurlara gömüldüğünü belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Kadınlar Soruyor etkinliği kapsamında Mardinli kadınlarla biraraya geldi. HDP’nin yaptığı çukur siyasetini hatırlatan Çalık, 'Maalesef Mardin’e de hizmetin gelmesinde en önemli engel haline geldi. Biz yolları, köprüleri yaparken, köprüleri ve barajları yıkan anlayış maalesef çukur siyasetiyle engellenmek istendi' dedi.
Narin

HABER MERKEZİ – MALATYA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Mardin temasları kapsamında Artuklu Öğretmen Evinde yapılan “Kadınlar Soruyor” programına katıldı. Kardeşliğin en önemli adreslerinden birisinin Mardin olduğunu belirten Çalık, bu kardeşliği terörize etmek isteyenlerin ve ülkeyi terör örgütlerine teslim etmek isteyenlerin olduğunu söyledi. AK Parti'nin çukur siyasetinin asla olmadığını ve olmayacağını vurgulayan Çalık, “Necip Fazıl'ın söylemiş olduğu bir söz var, ‘Alçaklık bir seviyedir ve esas olan alçaklık seviyesinin altına düşen çukurluktur.' HDP'nin yapmış olduğu bu çukur siyaseti, maalesef Mardin'e de hizmetin gelmesinde en önemli engel haline geldi. Biz yolları, köprüleri yaparken, köprüleri ve barajları yıkan anlayış maalesef çukur siyasetiyle engellenmek istendi" diye konuştu.

15 YILDA 20 KATRİLYONLUK YATIRIM
Mardin'in kardeşlikte ısrarcı olduğunu belirten Çalık, bu konuda Mardin'in çok ciddi direnç gösterdiğini ifade etti. Çalık, çukur siyasetine izin vermeyen Kızıltepe başta olmak üzere tüm vatandaşlara teşekkür etti. Çalık şöyle konuştu: "UNESCO'ya aday şehrimiz olan Mardin'in bütün uluslararası alana ve turistlere açık olduğunu belirtmek isterim. Yatırımcılarımızın da Cazibe Merkezleri Programı içinde olan Mardin'in turizm açısından cazibe merkezi haline gelmesi bizim için çok önemlidir. Artık çukur siyaseti yapanlar çukurlara gömüldü. Şimdi yeniden yarım kalmış olan icraatlara devam etme günüdür. 15 yılda Mardin'e 20 katrilyonluk yatırım yapmışız”

MARDİN EVET DİYECEK
Milletin birliği ve beraberliği için referandumda “evet” diyeceklerini anlatan Çalık, “16 Nisan'daki evet, terör örgütlerinin söylemiş olduğu ‘hayır'ın karşısında durduğu ‘evet' olacak. Avrupa'nın son bir ayda gerçek yüzünü gösterdiği ve ‘hayır' kampanyası yapanlara nasıl destek verirken, bakanlarımıza nasıl engel olduklarını gördük. Avrupa'nın cevabını Mardin 16 Nisan'da güçlü bir ‘evet' ile verecek inşallah” diye konuştu. Çalık, Mardin temasları kapsamında ilk olarak Mardin Valiliği'ni ziyaret etti. Vali Mustafa Yaman ile yaptığı görüşmenin ardından ise AK Parti İl Başkanlığı'na geçti.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!