dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    35.06
  • ALTIN
    2324.4
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70664.32$

İldiz: Malatya ayrı bir yere sahip


İldiz: Malatya ayrı bir yere sahip
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Alima Yeni Malatyaspor'un kendisi için farklı bir yeri olduğunu söyledi.
Narin

Kardemirspor Karabükspor, Alima Yeni Malatyaspor ile yapacakları maç için Malatya'ya geldi. Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, karşılaşma öncesi İHA'nın sorularını yanıtladı.

Alima Yeni Malatyaspor ile Kardemir Karabükspor arasında oynanacak kritik maç öncesi açıklamalarda bulunan İldiz, “Malatya benim için farklı bir yerde” dedi.

2015-2016 sezonunda Alima Yeni Malatyaspor'un başına geçerek, yıllar sonra Malatya defterini yeniden açan İldiz, ligin 8. haftasından sonra yönetimle görüşerek, sarı-kırmızılı takımla yollarını ayırmıştı. 2000'li yıllarda Malatya'yı süper lige taşıyarak, şehrin gönlünde efsaneleşen teknik adamlar listesine giren Yücel İldiz, yarınki maç için dostça bir mücadele temennisinde bulundu.

Malatya'nın kendisi için farklı bir yerde olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan İldiz, “Malatya benim için hep söyledim farklı bir yerde. Hafta sonu rakip olmamız hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Sezon başında oradaydım ve yine güzel günlerim geçti. Dostlarımı gördüm, şehri yeniden yaşadım. Saha sonuçları dışında her şey güzeldi. İlk kez PTT Lig'de olmanın ve yeni bir kadro kurmanın zorluğunu yaşadık. Yine özveriyle çalıştık ama şartlar bizi ayrılma noktasına getirdi. Kulüpten ayrılırken kimseyle bir sıkıntım olmadı. Ne basından ne taraftardan ne de yönetimden kimseye kırgın değilim. Futbolda bazen bu tür ayrılıklar olabiliyor” dedi.

“MAĞLUBİYETLER KİMSEYİ YANILTMASIN”
Alima Yeni Malatyaspor'un ligdeki kötü gidişi hakkında da konuşan İldiz, “Takımın son haftalarda aldığı mağlubiyetler kimseyi yanıltmasın. Malatya iyi bir futbol kenti ve büyük bir camiadır. Çok kısa sürede toparlanacaklarına inanıyorum. Devre arasında kadroyu güçlü isimlerle takviye ettiler ve daha iyi bir takım oldular. Bu ligde kalıcı olması gereken bir şehirdir Malatya. Şu an küme düşme potasına yakın olsa da ben Malatya'nın bunu aşabilecek kadro ve camiaya sahip olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“MALATYA HER ZAMAN ZOR BİR DEPLASMANDIR”
Cumartesi günü Malatya'da kendilerini zor bir maçın beklediğini oyuncularıyla da paylaştığını ifade eden İldiz, “Malatya her zaman zor bir deplasmandır. Burada oynayacağımız karşılaşma sadece bir futbol maçı. Başka bir anlam yüklemenin mantığı yok. Maçı sahada oynayacağız, sahada mücadele edeceğiz ve her şey sahada kalacak. Malatya hayatımdaki birkaç önemli şehirlerden biri, ne bu maç ne de başka şeyler benim o camiayla aramdaki ilişkileri etkilemez. Daha önce nasıl ki Malatya'nın başarısı için ter döktüysem, şimdide çalıştırdığım takımın başarısı için mücadele ediyorum. İnşallah keyifli bir 90 dakika olur ve izleyenler zevk alır” şeklinde konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!