dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.95
  • ALTIN
    2434.9
  • BIST
    9716.95
  • BTC
    64136.16$

İşte MTSO’nun 2017 yılı bütçesi!


İşte MTSO’nun 2017 yılı bütçesi!
MTSO’nun 2017 yılı bütçesi belli oldu! 5 milyon TL olarak kabul edildi.
Narin

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Aralık ayı meclis toplantısı yapıldı. Meclis Başkanı Sami Payza'nın başkanlığında gerçekleşen toplantıda odanın 5 milyon TL olarak belirlenen 2017 yılı bütçesi kabul edildi.

Yılın son meclis toplantısında konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, 2016 yılını değerlendirerek Malatya'nın 2016 yılı ihracat rakamlarını açıkladı.

ZAMAN BİR ARAYA GELME ZAMANI
Konuşmasına İstanbul ve Kayseri'de düzenlenen terör saldırılarına değinerek başlayan Erkoç, saldırılarda şehit olanlara Allah'tan rahmet yaralılara ise acil şifalar dileyerek, “Bu hain terör saldırılarını şiddetle ve nefretle kınıyorum. Terör çirkin ve insanlık dışı yüzünü maalesef bir kez daha gösterdi. Olaylar hepimizin ciğerini yaktı ama birlik beraberliğimize göz dikenler asla hedeflerine ulaşamayacaklardır. Etrafımız ateş çemberi, inşallah bu ateş çemberi de bir gün sonlanacak ve ülkemiz yoluna devam edecek. Bu gün her zamankinden daha fazla birlikteliğe ve beraberliğe ihtiyacımız var. Siyasi düşüncelerimiz ne olursa olsun, mezhepsel farklılıklarımız ne olursa olsun zaman bir araya gelme zamanı, zaman kucaklaşma zamanı. Ben inanıyorum ki bu ülke bu badireleri de atlatacak ve hedeflediği büyüklüğe erişecektir” diye konuştu.

CAN SUYU

Erkoç, Başbakan Binali Yıldırım tarafından Ekonomik Koordinasyon Kurulunda açıklanan ekonomik tedbirler paketini son derece olumlu bulduklarını da ifade ederek, “Piyasalardaki nakit sıkışıklığının olduğu bir dönemde küçük ve orta ölçekli firmalarımıza sağlanan destekler can suyu niteliği taşıyor. Açıklanan önlemler paketi aynı zamanda ekonomik büyümeyi hızlandırmak için yeni yatırımların da yolunu açıyor. Bizler iş dünyası olarak 2017 yılına umutla bakıyoruz” ifadelerini kullandı.

MALATYA'NIN İHRACATI ARTTI

Konuşmasında Malatya'nın 2016 yılı ihracat rakamlarını da açıklayan Başkan Erkoç, Malatya'nın bu yılki ihracatının 311 milyon TL olduğunu ifade ederek, “Yılın ilk 11 ayında Malatya'nın ihracatı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5.02 oranında artış göstererek toplam 11 aylık tutar 311 milyon 441 Dolar oldu. Malatya'nın 2015 yılındaki ilk 11 ayındaki ihracatı ise 296 milyon dolar olarak gerçekleşmişti” şeklinde konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!