dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64188.114$

'Kahraman Vali gönlümüzde taht kurdu'


'Kahraman Vali gönlümüzde taht kurdu'
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya Valisi Mustafa Toprak'ın 15 Temmuz'daki darbe girişimine karşı ilk dakikalardan itibaren vatandaşlara büyük bir moral verdiğini ve hayati tedbirler aldığını belirterek, 'Valimiz daha şimdiden Malatya'nın gönlünde taht kurdu' dedi.
Narin

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya Valisi Mustafa Toprak'ın 15 Temmuz'daki darbe girişimine karşı ilk dakikalardan itibaren vatandaşlara büyük bir moral verdiğini ve hayati tedbirler aldığını belirterek, "Valimiz daha şimdiden Malatya'nın gönlünde taht kurdu" dedi.

MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Malatya Valisi Mustafa Toprak'ı makamında ziyaret ederek, 15 Temmuz'da FETÖ tarafından düzenlenen darbe girişimine karşı gösterdiği özveriden ve yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Ziyarette konuşan Erkoç, Türk milletinin 15 Temmuz'da büyük bir feraset ve cesaret örneği sergileyerek darbe girişimin önüne geçtiğini söyleyerek, "15 Temmuz akşamı Cumhurbaşkanımızın telefon görüşmesinden sonra meydanları akın akın dolduran bu millet tanklara, uçaklara karşı göğsünü siper ederek, Türkiye'yi büyük bir felaketten kurtardı. Bu darbenin hedefi milleti bölmek, vatanı parçalamaktı ama Allah'ın yardımı ve milletin cesaretiyle bu girişimi atlattık" şeklinde konuştu.

Vali Toprak'ın da darbe girişimine karşı ilk dakikalardan itibaren vatandaşlara büyük bir moral verdiğini ve hayati tedbirler aldığını belirten Erkoç, "Siz daha şimdiden Malatya'nın gönlünde taht kurdunuz. Sizin aldığınız tedbirler neticesinde Malatya'da büyük şeyler olmadı" diye konuştu. Erkoç, konuşmasının sonunda, 15 Temmuz'da şehit olanlara minnet borçlarını ödemek için MTSO Konferans Salonun adını '15 Temmuz Şehitler Günü' olarak değiştirdiklerini ve MTSO olarak Başbakanlık tarafından 15 Temmuz şehitlerinin ailelerine yardım amaçlı olarak başlatılan '15 Temmuz Dayanışma Kampanyası'na bağış yaptıklarını ifade etti.

Malatya Valisi Mustafa Toprak ise Türkiye'nin tarihin hiçbir döneminde böyle bir ihanet görmediğini kaydetti. Toprak, "Maalesef şerefli Türk Silahlı Kuvvetlerimizin içerisine kene gibi yapışan ve kendisini kripto, kozmik davranış göstererek gizleyen hainler böyle bir ihanet kalkışmasında bulundular. Ama milletimizin asil duruşu neticesinde bu ihanet kısa süre içerisinde bastırıldı. Ben bu vesileyle 15 Temmuz'da şehit olanlara Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyorum" dedi. Toprak konuşmasında, '15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ni de değerlendirerek, "Dün akşam burada Cumhurbaşkanımızın İstanbul'da yönettiği bir miting yapıldı ve bu miting çok başarılı geçti. Bu mitinge toplumun her kesiminden insanları katılması bizlere gelecek için güç vermiştir" diye konuştu.

Toprak konuşmasının sonunda, MTSO Konferans Salonu'nun adını '15 Temmuz Şehitler Günü' olarak değiştirdikleri ve MTSO olarak Başbakanlık tarafından 15 Temmuz şehitlerinin ailelerine yardım amaçlı olarak başlatılan '15 Temmuz Dayanışma Kampanyası'na bağış yaptıkları için Başkan Erkoç'a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!