dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.36
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2325.3
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70486.44$

Kalkan: Yoksulluktan kurtulalım


Kalkan: Yoksulluktan kurtulalım
MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Hakan Kalkan, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Narin

STK ziyaretleri kapsamında Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'ni ziyaret eden Kalkan, Malatya Bölge Başkanı İsmet Bayram ile bir araya geldi. İsmet Bayram, Hakan Kalkan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu ülkede genç dimağlar, birikimli, teknoloji çağını iyi bilen, iyi kullanan, istediğini bilen gençler çıksın ve onlar bu işlere talip olsunlar. Vekil seçme yaşını 18'e indireceğiz diyorlarsa da, ben bakıyorum kaç tane 25 - 30 yaşında milletvekili var? Bir elin parmakları kadar az. Gönül istiyor ki, madem bu ülkenin geleceği gençler, onlara TBMM'de daha çok yer verilsin, donanımlı, birikimli insanlara daha çok yer verilsin” diye konuştu.
İsmet Bayram, adaylığının hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ettiği Hakan Kalkan'a, “İnşallah şimdi aday adayısınız ama aday olursunuz. Güzel bir yerlere gelirsiniz, Malatya'da bazı şeylerin değişmesini istiyoruz" dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Malatya Bölge Başkanı İsmet Bayram sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bizim sizin gibi niyeti çok düzgün insanlara ihtiyacımız var. Olay, MHP, CHP, AKP olayı değil. Bu ülkenin geleceği ile ilgili atılan adımlarda bazı hatalar var ki, telafisi mümkün olmuyor. Şimdi bir belediye başkanı seçiyoruz, bir milletvekili seçiyoruz, 4 yıl çabuk geçer diyoruz. Ama o 4 yılda verilen hasar, bırakılan enkaz 30 yılda düzeltilemiyor. Onun için iyi niyetli, becerikli, donanımlı, hangi siyasi görüşten olursa olsun insanların Meclis'e gitmesi bizim canı gönülden isteğimizdir.”
MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Hakan Kalkan da, Malatya için, Türkiye için hizmet vermek amacıyla bu ulvi göreve talip olduğunu ifade ederek, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Malatya'ya, Türkiye'ye nasıl katkı sağlayabiliriz diyerek yola çıktık. Kamudaki görevimizden ayrılarak vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmeye, çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sağlamaya çabalıyoruz” diye konuştu.

Türkiye'de yolsuzlukların yaşanmadığı bir düzen oluşturmayı hedeflediklerini belirten Kalkan, “Yolsuzluk olmasın, yoksulluk vatandaşımızın belini bükmesin, yasaklarla vatandaşımızın sesi kısılmasın istiyoruz. Bunu sağlayacak olan MHP iktidarıdır. AKP'ye dur diyeceğiz” dedi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!