dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.08
  • ALTIN
    2298.7
  • BIST
    8995.8
  • BTC
    70787.23$

Karakaşçiftliğiköyü Mahallesi'nde hizmet tam gaz!


Karakaşçiftliğiköyü Mahallesi'nde hizmet tam gaz!
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Karakaşçiftliğiköyü Mahallesi sakinleri ile biraraya geldi. Mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Gürkan, daha sonra mahalleye yapılan çocuk parkını ve diğer hizmetleri yerinde inceledi.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Karakaşçiftliğiköyü Mahallesinde yapılan çocuk parkını ve diğer hizmetleri yerinde inceledi. İlk olarak mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Gürkan, beraberinde Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Zafer Kırçuval, Yaşar Karataş ve bazı birim müdürleri ile birlikte mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Burada konuşan Mahalle Muhtarı Şevket Yavuz, "Vatandaşlarla görüştüğümüz bazı konular var. İnşallah başkanımıza arz edeceğiz. Kendisi ile daha önce de görüşmüştük. Sulama suyu ile ilgili görüşmüştük. Seçimden sonra bölgenin muhtarlarıyla beraber Selahattin başkanımızın öncülüğüyle Anakara'ya gitmeyi düşünüyoruz" dedi.

BAŞKAN BİLE ŞAŞIRDI
Belediye olarak önemli hizmetleri hayata geçirdiklerini belirten Başkan Gürkan, "Tabi bu bölgeleri gezerken hakikaten artık buralar şehir olmuş. Eskiden köy statüsünde olan yerleşim merkezlerinin ara sokaklarına kadar asfalt olduğunu, kilit taş olduğunu gördüm. Okullarında ve köy meydanlarında oyun bahçelerinin, parklarının yapılmaya başlandığını gördüm. Demek ki artık bir şeyler yapılmaya çalışılırsa, gayret gösterilirse, neticeye müessir olunabiliyor" diye konuştu.

102 MAHALLEYİ DÜMDÜZ ETTİK
Battalgazi Belediyesi olarak 102 mahallede asfaltsız yer kalmadığını söyleyen Gürkan,"Buraya gelirken bir iki mezra bağlantılı yollarda, bir iki sıkıntı olduğunu gördüm. Oranında alt yapı malzemelerinin çekildiğini, havaların ısınmasıyla birlikte oranın da asfalt kaplama çalışmalarının başlatılacağını ilgili arkadaşlarımız bize bilgi verdiler. Yani mahalle halkımızın hakikaten mutlu olması, huzurlu olması, çağdaş anlamda, modern anlamda bir şehircilik anlayışıyla tanışmaları ve huzurlu bir şekilde işlerine, güçlerine gitmeleri, bahçelerine giderken asfalt bir yolda gitmeleri, evlerine giderken asfalt bir yolda düzgün bir yapı içerisinde gitmeleri, bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Bundan sonra da çalışmalarımızda devam edecektir" ifadelerini kullandı.Başkan Gürkan, sulama suyu sorununun çözümü için ilgili makamlarla gerekli görüşmelerin de yapılacağını söyledi.

TEŞEKKÜR EDERİZ
Muhtar Yavuz, "Birkaç dönem içerisinde yapılan hizmetler bir dönem içerisinde yapıldı. Hizmetleri saymaya gerek yok. Görüldüğü gibi çocuk parkı, yolların asfaltlanması, köyün girişlerinin güzel yapılmasından dolayı kendisine teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

ŞİŞMAN MAHALLESİ'NE ZİYARET
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın bir sonraki durağı ise Şişman Mahallesi'ydi.Mahalle sakinleri ile biraraya gelen Gürkan, Şişman Mahallesi'ne yapılan çocuk oyun parkını ve diğer hizmetleri yerinde inceledi. Mahalle Muhtarı Şahin Çolakoğlu, "Bizi burada toplayan, toplanmamıza sebep olan sayın belediye başkanımıza ve Şişman mahallesi muhtarıma teşekkür ediyorum. Yüce Peygamberimizin bir hadisi var. Cennet büyük bir köşk vardır. Adı darul ferah. Bu köşkte çocukları sevindirenler, yani köşkün manası sevinç köşkü. Başkanımız mahallerimize yaptığı parklardan dolayı çocuklarımızı sevindirdiği için kendilerine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah ahirette başkanım ve ekibi bu köşkte oturmak kendilerine nasip olur" ifadelerini kullandı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!