dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2325.8
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70443.01$

Kardeşliğimiz pekişiyor


Kardeşliğimiz pekişiyor
Malatya'nın önde gelen isimleri MÜSİAD şubesinin iftar yemeğinde biraraya geldi. Yemek öncesi bir konuşa yapan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kalan, Ramazan ayının önemine işaret etti. Kardeşlik bağının güçlendiğini belirten Kalan,'Ramazan ayı kardeşliğimizi pekiştiren bir aydır, iftar sofralarını diğer sofralardan ayıran özellik ise paylaşmak ve kardeşliktir” dedi.
Narin

HANER MERKEZİ -MALATYA


Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Malatya Protkolü bir araya geldi.
MÜSİAD tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeği sonrası bir konuşma yapan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kalan, Ramazan ayının önemine değindi.

PAYLAŞMAK GÜZELDİR
İnsanların birbirinden tamamen koptuğu çağda iftarların aramızdaki kardeşlik bağını güçlendirdiğine dikkat çeken Başkan Kalan, "Ramazan; zengin fakir, yaşlı genç, büyük küçük hepimizi hizaya getiriyor. Ramazan ayı Müslüman alemi için diğer aylardan farklı bir atmosfere sahiptir. Nefis terbiyesini ve paylaşma hissini veren bir aydır. Ramazan ayı kardeşliğimizi pekiştiren bir aydır, iftar sofralarını diğer sofralardan ayıran özellik ise paylaşmak ve kardeşliktir” diye konuştu.

ZULÜM DURSUN
Konuşmasında son dönemlerde şehit olan askerlere de Allah'tan rahmet dileyen Kalan, dünyada Müslümanlara yönelik yapılan zulmün durmasını, huzur ve kardeşliğinin gelmesini temenni etti. Dünyadaki mazlumların gözü ve kulağının Türkiye'nin üzerinde olduğunu vurgulayan Kalan, “Bu nedenle bizlere büyük görevler düşüyor. Bizler uyum içinde çalışmak zorundayız, Güçlü ve sürdürülebilir bir ekonominin olması şüphesiz yapılan yatırımları doğrudan etkiler. MÜSİAD olarak biz, yatırımların önündeki, engellerin kaldırılmasını ve teşviklerin gelişmesinin önemli olarak görüyoruz” ifadelerini kullandı.

HUZUR VE GÜVEN ŞEMSİYESİ
Malatya Valisi Mustafa Toprak ise, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ederek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Toprak, “Bu günlerde, devletimizin şemsiyesi altında huzur ve güven içerisinde, birlik ve kardeşlik içerisinde, dini inançlarımızı yaşamanın, birbirimize olan güzel yaklaşımları sergilemenin, paylaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini hep birlikte yaşıyoruz. Bizi bu günlere ulaştıran Rabbimize hamd olsun. Bu iftar programını tertipleyen MÜSİAD'ın değerli başkanı ve çalışma arkadaşlarından da Allah razı olsun" şeklinde konuştu.

YENİ ÜYELERE ROZET TAKILDI
Konuşmaların ardından, katılımcılar iftarlarını açarken iftardan sonra da MÜSİAD'a yeni katılan üyelere rozet takıldı.İftar programına Malatya Valisi Mustafa Toprak, Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Çakır, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, İlçe Belediye Başkanları, İl Müftüsü Ümit Çimen, kurum müdürleri, meslek örgütleri başkanları, STK temsilcileri, iş adamları ve davetliler katıldı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!