dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2308.9
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70687.85$

Keskin'e ziyaret


Keskin'e ziyaret
MÜSİAD Şube Başkanı Balin ve beraberindeki Yönetim kurulu üyeleri, MESOB Başkanı Şevket Keskin'i ziyaret etti.
Narin

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD )Şube Başkanı Mehmet Balin ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin'i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan MÜSİAD Şube Başkanı Balin, MÜSİAD olarak belli periyotlarda kurum ve kuruluşlara yönelik ziyaretlerde bulunduklarını ifade ederek, amaçlarının Malatya'nın sosyal, ekonomik ve kültürel sorunlarına yönelik istişarelerde bulunup, birlikte çözüm üretmek olduğunu söyledi. Balin, Malatya'nın fiziki olarak önemli adımlar attığını, ancak ekonomik anlamda da bu gelişmeyi sağlaması gerektiğini ifade etti.

MESOB Başkanı Keskin ise sivil toplum kuruluşları arasında diyaloga ve istişareye önem verdiklerini vurgulayarak, Malatya'nın sorun ve sıkıntıları için kurum ve kuruluşların istişarede bulunmasının ve birlikte hareket etmesinin olumlu sonuçları ortaya çıkartacağına inandığını ve MESOB olarak bu konuda üzerilerine düşeni yapmaya çalıştıklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Onkoloji Hastanesi konusundaki desteğinden dolayı teşekkür eden Keskin, Onkoloji Hastanesi'ni kamuoyunun gündemine taşıyan ve takibini yapan kurumun MESOB olduğunu belirterek, "Taziyeleri gezdiğim zaman ölenlerin büyük bir bölümünün kanser hastalıklarından vefat ettiğini görüyoruz. Sadece bölgeye değil, Ortadoğu'ya hitap edecek bir büyük Onkoloji Hastanesi'nin kısa sürede hayata geçirilmesi için sivil toplum kuruluşlarımızın da büyük destek vermesi gerekiyor. Biz açılacak Onkoloji Hastanesi'ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan isminin verilmesini arzu ediyoruz" ifadelerini kulandı. Malatya'ya kurulacak ikinci üniversitenin Askeri Hastane'nin bulunduğu alan ile bölgesindeki askeri alana yapılmasının daha uygun olacağını, bunu önerirken kurulacak üniversitenin şehir ile iç içe olmasını istediklerini belirten Keskin, "İkinci üniversite şehir ile iç içe, yan yana olması gerekiyor. Binlerce öğrencinin şehir ile bir arada bulunması kentin sosyal ve ekonomik hayatına daha olumlu katkılar sunacaktır. Malatya için sivil toplum kuruluşları olarak birlikte hareket etmemiz halinde kentimize daha çok katkılar sunmuş oluruz. Biz bunun için her zaman hazırız" diye konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!