dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.49
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2430.6
  • BIST
    9795.81
  • BTC
    63897.66$

'Kriptolar üniversiteye ayar çekiyor!..'


'Kriptolar üniversiteye ayar çekiyor!..'
FETÖ'nün kripto üyelerinin İnönü Üniversitesi'ne yönelik operasyonda aktif rol oynadığını belirten AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, bazı FETÖ'cülerin hiçbir şey yapmadım diye yaygara kopardığını kaydetti. Şahin, mağdur olduğunu iddia eden bu kişilerin telefonlarından ByLock çıktığını anlattı.
Narin

HABER MERKEZİ- MALATYA

Fetullahçı Terör Örgütü'nün Malatya yapılanmasına yönelik operasyonlar sürerken AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin'den çok çarpıcı açıklamalar geldi. Örgütün kripto tabir edilen gizli elemanlarının 'hiçbir şey yapmadım' diyerek yaygara kopardığını belirten Şahin, mağdur olduğunu iddia eden bu kişilerin telefonlarından ByLock çıktığını kaydetti.

ÜNİVERSİTEYE OPERASYON ÇEKTİLER
Malatya'da bir yerel TV'de yayınlanan programda konuşan Şahin, "Malatya'da bürokrasi içerisinde olup devletin en güvenmiş olduğu birimlerde çalışan bir sürü alçaklar vardı daha düne kadar. Üniversite operasyonları için düğmeye basan bazı alçakların da bunlarla beraber olduklarını gördük" dedi. FETÖcülerin halen kendini gizlediğini söyleyen Şahin, "Kendilerini gizlemek içinde maalesef bu ülkede ve Malatya'mızda bizim en mütedeyyin olan özellikle sivil toplum örgütlerimize birtakım tezgahlar kurmaya çalışan şerefsizler var, hangi şerefsiz yaparsa yapsın bunu onların yanına kar bırakmayacağımızı da bilmeleri lazım"diye konuştu.

YANLARINDA OLANLAR BİRŞEY BEKLEMESİN
FETÖ soruşturmaları sırasında yaşanan mağduriyetlere ilişkin de açıklamalarda bulunan Şahin, "17-25 aralıktan önce FETÖ ile bir türlü yolları kesişen insanlarımız varsa bunlarla ilgili zaten bir şey yapılmıyor. Ama 17-25'ten sonra inadına 'ben burada varım, hodri meydan, ben FETO'nun yanındayım, o alçağın yanındayım' diyen alçakların bizden bekleyecekleri hiçbir şey yoktur" diye konuştu.

MAĞDURİYETLERİ GİDERİYORUZ
Soruşturmalar sırasında yüzde bir de olsa birtakım mağduriyetlerin yaşandığını anlatan Şahin, "Bunlarla uzaktan yakından alakası olmadığı halde birtakım yollarla bunlara bulaşmış olanların ise kurulan komisyonlarda özelikle devlet memurları için itiraz süreçleri başlatılıyor. Ben eminim ki bir tek mağduriyetin bile oluşmaması için dikkat ediliyor. Bu anlamda bizde elimizden gelen gayreti gösteriyor ve göstermeye de devam edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

FETÖ bağlantısı olabileceğini düşündüğümüz bazı kişilerin çamur at izi kalsın diyerek bazı STK'ları veya kişileri karalamaya çalıştıklarını söyleyen Şahin; Bu ülkedeki bu şehirdeki gerçekten en gözbebeği olan  sivil toplum örgütlerimize dil uzatmaya hiçbir yetki ve haklarının olmadığını bilmeleri lazım bu konuda bazı tezgah ve oyunların olduğunu da biliyoruz tıpkı FETÖ'cülerin yaptıkları gibi halen şuan FETÖ ile bağlantısı olduklarını bildiğimiz bazı zevatlar  maalesef işte 'çamur at izi kalsın' düşüncesinden hareketle bu ülkeyi vatanı, milletini ,dinini seven, bayrağını seven, insanlarımıza sivil toplum örgütlerimize bu alçaklığı yapmak hiç kimsenin ne hakkı ne haddidir! Bunu yapamayacaklar! Yani onun için burada maalesef bazı tezgahların var olduğunu biliyoruz FETÖ'cülerin yerini alacak bazı şuan da sinsi planlarını uygulamaya çalışan FETO kırıntılarının da halen bu devletin bazı birimleri içerisinde hayatlarını sürdürmeye çalıştıklarını ve kendi rüştlerini ispatlamak için de bu ülkenin en değerli STK'larını işin içine sürmeye çalışıyorlar.. FETÖ'cü dediler olmadı,Yarın Allah korusun belki DEAŞ'çı veya TİKKO'cu diyecekler ya da başka bişey diyecekler. Yani bunlarda utanma yok, sıkılma yok, arlanma yok. Onun için herkes haddini bilsin, ayağını denk alsın bizim dönemimizde bu ülkenin değerlerine kimsenin alçakça  iftira etme hakkının olmadığını da söylemek istiyorum'' dedi

Şahin, 15 Temmuz darbe girişiminde yaşanan çok çarpıcı hadiseleri de dile getirerek ''Bakıyorsunuz FETÖ döneminde adamın tayini çıkmış defolup gitmesi lazım 15 temmuz'u beklemiş ve maalesef tayini çıkmış olmasına rağmen o günün akşamı yine sivil kıyafetiyle inisiyatifi ele almaya çalışıyor yetkili olmamasına rağmen. İşte Malatya'da ki Askeri üslerde 2. Orduda aktif bir şekilde rol alan insanların benzeri maalesef bugün yine bu şehir de varlık göstermeye çalışıyorlar. Hadlerini bilsinler , yoksa onlara haddini bildirecek insanlarımız elbette ki vardır ve var olmaya da devam edecektir''İfadelerini kullandı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!