dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.09
  • ALTIN
    2298.0
  • BIST
    8988.79
  • BTC
    70589.46$

Lig bitmeden şampiyonluk taslamak yok


Lig bitmeden şampiyonluk taslamak yok
Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Adana galibiyeti sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Gevrek, 'Şampiyonluk havasına girelim ama şampiyon olmuşuz gibi davranmayalım. Ben geçen hafta Bandırma yenilgisinden sonra da söyledim, henüz olmuş bitmiş birşey yok' dedi.
Narin

HABER MERKEZİ- MALATYA

TFF 1. Lig'in 32. haftasında deplasmanda Adana Demirspor'u yenerek ligin bitimine 2 hafta kala Süper Lig yolunda büyük avantaj elde eden Evkur Yeni Malatyaspor'da kulüp başkanı Adil Gevrek camiayı uyararak, "Şampiyonluk havasına girelim ama şampiyon olmuşuz gibi davranmayalım. Ben geçen hafta Bandırma yenilgisinden sonra da söyledim, henüz olmuş bitmiş bir şey yok" diye konuştu.

HAYATİ ÜÇ PUAN ALDIK
TFF 1. Lig'de bu hafta sahasında Boluspor karşısında 3 puan kazanması halinde Süper Lig biletini cebine koyacak olan sarı-kırmızılılarda kulüp başkanı Adil Gevrek, "Gerçekten Adana Demir maçında hayati önemde bir 3 puan aldık. Geçen hafta aldığımız 5-0'lık mağlubiyet hepimizi sarsmıştı. Bu yenilgiyi paraya, prime bağlayanlar oldu ama bunların hepsi, olayın iç yüzü öğrenilmeden ortaya atılan söylemlerdi. Evet bu yenilgi hepimizi üzdü, evet bize yakışmadı, lakin futbol da böyle bir oyun işte. Eskişehirspor'un kalan fikstürü ile ilgili 'en kolay fikstüre sahipler' deniliyordu. Ama ne oldu, 2-0 mağlup oldular ve büyük bir fırsatı kaçırdılar. Demek ki her takım bizim yaşadığımız psikolojiyi yaşayabiliyor. İnşallah o maçın izlerini Adana Demir galibiyetiyle sildik" şeklinde konuştu.

ŞAMPİYON OLDUK DEMEKTEN KAÇINALIM
Gevrek, ligin bitimine 2 hafta kala büyük avantaj elde ettiklerini ancak bu avantajı sanki şampiyon olunmuş gibi değerlendirmenin bazı olumsuz sonuçlar doğurabileceğine de dikkat çekerek, "Şampiyonluk havasına girelim ama şampiyon olmuşuz gibi davranmayalım. Ben geçen hafta Bandırma yenilgisinden sonra da söyledim, henüz olmuş bitmiş bir şey yok. Biz sadece avantaj yakaladık. Kimse bu iş oldu gözüyle bakmasın. Önümüzde çok önemli 2 karşılaşma var. Bunlardan ilkini sahamızda Boluspor ile oynayacağız. Boluspor, Play-Off'a kalmak için kazanmak zorunda. Bu maçın zorluk derecesi çok fazla. Camia olarak şehri ve stadı gelin gibi süsleyelim ama 'şampiyon olduk' demekten kaçınalım. Çünkü futbolun gerçek yüzü bu tür şeyleri kabul etmez" şeklinde konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!