dore okulları
Malatya
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.53
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2429.9
  • BIST
    9645.02
  • BTC
    66322.73$

MADEF'in amacı ne?


MADEF'in amacı ne?
Gevrek: 'Başarılı çalışmalarımızdan rahatsız olanlar var'
Narin

MALATYA TIME / ÖZEL
Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Gençlik Kolları 19 Mayıs'ta güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Gençlik ve Spor Bayramı'nın vesile kılınarak gerçekleştirildiği organizasyonda şehitlerimiz de rahmet ve minnetle anıldı.

DUYURUDA BAŞKA, ORGANİZASYONDA BAŞKA HOCA VARDI

Bu güzel organizasyonun yapılacağı kamuoyuna şu şekilde duyurulmuştu: "Malatya'nın meşhur hocalarından Ramazan Kayan, 19 Mayıs günü vefat eden şehitlerimizi anmak adına MASTÖB Gençlik kollarının düzenlediği bir konferansa katılacaktır..." Ancak, organizasyon Ramazan Kayan'ın yokluğunda gerçekleştirilmişti.

ORGANİZASYONA MADEF ENGELİ

Konuyla ilgili olarak MASTÖB'ün en yetkili ismi Genel Başkan Adil Gevrek'e mikrofon uzattık. Neden son dakikada konuğun değiştiğini sorduğumuz Adil Gevrek, “Maalesef işin içinde başka türlü oyunlar dönmüştür. Konu bana intikal ettiği zaman yaptığım araştırma neticesinde Ramazan Kayan'ın bir gün önce ilgili arkadaşı arayarak, “Benim gelmemi istiyorsanız, MADEF'i razı edin” tarzında bir açıklaması olmuş. MADEF'in de 23 Mayıs'ta bir organizasyonu varmış. Ramazan Kayan'ın bizim organizasyonumuza çıkmasına razı olmamışlar. Bunu öğrenince üzüldüm. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın olduğu şu günlerde, böylesine masum ve temiz bir organizasyon yapıyoruz. Ancak Malatyalı olduğunu iddia eden ve Malatya'ya hizmet ettiğini söyleyen bir sivil toplum kuruluşumuz önümüze engel çıkarıyor. İlim sahibi insan, bu ilminin zekatını, talebi olan herkese vermekle mükelleftir. Ramazan Hoca'nın samimiyetinden şüphe etmiyorum ama MADEF'in yaptığı bu baskıya rıza göstermeseydi iyi olurdu.” ifadelerini kullandı.

YAPTIĞIMIZ ORGANİZASYONLAR, BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ

Son günlerde çok önemli ve güzel işlere imza attıklarını söyleyen Adil Gevrek, “Malatyalıların ve ülkemizin birlik ve beraberliği için çalışmaya devam ediyoruz. Son olarak yaptığımız kan bağışı organizasyonuyla kan bağışında Türkiye rekorunu kırdık. Maalesef aramızda tefrika çıkarmak isteyen insanlar var. Biz MASTÖB olarak 220 derneği bünyesinde barındıran Malatya'nın en büyük kuruluşuyuz. Bizim her düşünceden, her görüşten üyelerimiz var. Her görüşe ve düşünceye sahip Malatyalı'yı biraraya getirmeyi başarmış bir kuruluşuz. Yaptığımız organizasyonlar, birilerini rahatsız etmiş anlaşılan. Eğer Malatya'ya hizmet ettiğini düşünen biri varsa bu hizmetin adresini MASTÖB olarak gösterir. O arkadaşlara tek bir cümleyle cevap vermek istiyorum. Malatya'ya hizmet etmek istiyorsanız, gölge etmeyin yeter. Bir şey yapamıyorsanız bırakın biz yapalım. Malatya'ya hizmet edelim.” dedi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!