dore okulları
Malatya
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.49
  • EURO
    34.77
  • ALTIN
    2488.6
  • BIST
    9538.58
  • BTC
    63992.83$

Malatya Time ailesi büyüyor


Malatya Time ailesi büyüyor
Malatya Time farkıyla yeni bir ilave..
Narin

MALATYA TİME / ÖZEL HABER 

Malatya time, gerçekleştirdiği atılımlarla Malatya basınında öncü olmaya devam ediyor. Sadece gündemi takip etmekle yetinmeyen Malatya Time, gündem belirleme alışkanlığıyla okuyucularına yenilikler sunuyor. Pütürge, Kale, Ekonomi ve Spor ilaveleriyle rakiplerini geride bırakan Malatya Time'ın son ilavesi Siyaset oldu. Siyaset ilavesiyle seçim sürecini en ince detayına kadar size aktarıyor.

Siyaset ilavesinin bu ve bundan sonraki her sayısı farklı bir siyasetçiyi konuk edecek. Bu sayıdaki Malatya Time Siyaset'te CHP'nin yerel seçimlerde dikkat çeken adayı Hulisi Porgalı ile gerçekleştirilen röportaj yer alıyor. Yerel seçimlerde CHP'nin Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı olarak gördüğümüz Hulisi Porgalı, aldığı yüksek orandaki oyla Malatya genelinde muhalefetin yükselen ismi olmuştu.

Önümüzdeki genel seçimlerde yine CHP'den bu kez de milletvekili adayı olarak ikinci sırayı alan Hulisi Porgalı, bu seçimde de iddialı olduğunu söylüyor. Yönetim Kurulu Başkanımız Murat Çetin'e Malatya siyasetiyle ilgili önemli açıklamalarda bulunan Hulisi Porgalı, Malatya'nın yeniden CHP'nin kalesi olacağını iddia ediyor.

Siyaset ilavesindeki röportajında Porgalı, “CHP'deki değişimin en önemli göstergesi aday listesindeki herkesin yerine rıza göstermesidir. Listelerden dolayı küskünlükler, kırgınlıklar ve kavgalar yaşanmıyor.” ifadelerini kullanıyor.

Malatya Time Siyaset ilavesinin ilk konuğu Hulisi Porgalı, “CHP önümüzdeki seçimde en az 2 milletvekili çıkaracak güçtedir. Yaptığımız gezilerde, bulunduğumuz ziyaretlerde gördüğümüz kadarıyla AKP iktidarının büyük bir düşüş yaşayacağını müşahede ettik. Bizlere yalvaran yaşlı insanlarla karşılaştık. “Artık kurtarın bizi bunlardan” diye feryat eden insanlarla konuştuk. Önümüzdeki seçimde en az 2 milletvekili çıkaracağız. Hatta üçüncü milletvekilini de çıkaracak potansiyeli gördüm. Her halükarda AKP'nin kalesi Malatya imajını yıkacağız.” diyor.

Murat Çetin'in ısrarlı soruları karşısında AKP listesini de değerlendiren Porgalı, “AKP'nin listesindeki isimler, listenin başındaki kişiler tarafından belirlenmiştir.” diyerek Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık'ı işaret ediyor. Ülkeyi ve Malatya'yı bir şirket edasıyla yönetmeye çalışanlar olduğunun altını çizen Hulisi Porgalı, “Bir ülke şirket gibi yönetilmez.” İfadeleriyle Malatya Time Siyaset ilavesinin ilk sayısında yer alıyor.

Malatya kamuoyunun Malatyaspor Başkan Yardımcılığı göreviyle ismini öğrendiği ve yerel seçimlerdeki Yelişyurt Belediye Başkanı Adaylığıyla tanıdığı Hulisi Porgalı, “Malatya'nın birleştirici gücü olan Yeni Malatyaspor'a yapılan haksızlıklarda, iktidar milletvekillerinin tepkisizliği hayli manidardır. Malatya'nın bir bakanı olsaydı, bu kadar çok hata, bu kadar çok ceza üst üste gelmezdi. Öznur Çalık gibi iktidar partisinin genel başkan yardımcısı olsaydım, bunlara bütün benliğimle tepki gösterirdim. Meclisi ve federasyonu ayağa kaldırırdım. Yapılan haksızlıklara karşı çıkardım.” İfadeleriyle Siyaset ilavesinde yer alıyor.

Katıldığı televizyon programlarında ve gazetecilere yaptığı açıklamalarda tutuk bir görüntü sergileyen Hulisi Porgalı'nın Malatya Time Siyaset ilavesindeki görüntüsü 40 yıllık siyasetçi şeklindeydi. Yaptığı yorum, eleştiri ve vaatleriyle Malatya Siyasetinin bundan sonraki değişmez figürlerinden biri olacağı sinyallerini de gördüğümüz Porgalı'daki bu özgüven siz değerli okuyucuların da gözünden kaçmayacaktır.

Malatya basınındaki birçok yeniliğe ön ayak olan Malatya Time'ın yeni ilavesi Siyaset'i kaçırmayın.

GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!