dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    35.04
  • ALTIN
    2325.3
  • BIST
    9093.72
  • BTC
    70160.99$

Malatya Time'dan konuşulacak sayı


Malatya Time'dan konuşulacak sayı
Yaygın medya tadındaki yeni sayımız ve eklerimize göz atın...
Narin

Kurulduğu gündem beri gündemi takip etmenin yanısıra gündem oluşturmaya devam eden Malatya Time, yeni sayısıyla yine çok konuşulacak.

Yaptığı özgün yorum ve haberlerle Malatyalıların sesi olmaya devam eden Malatya Time'da bu ay manşet konusu, 14 Aralık Operasyonu'ndaki rolü oldu. El-Kaide terör örgütünün kolu olmakla itham edilen bir grup masum insana kurulan kumpasla ilgili yaptığımız haberlerin Malatya sınırlarını aşıp Türkiye'ye dağılmasını anlattığımız haber, yine gündem oluşturacak nitelikte.

YENİ SAYIMIZA GÖZ ATMAK İÇİN TIKLAYIN

SEÇİM HEYECANI BİRİNCİ SAYFAMIZDA

Türkiye ve Malatya'nın seçim heyecanını yaşamaya başladığı bu günlerde kimin nereden, hangi partiden aday adayı olacağı konuşuluyor. Bizim de bu ayki konuğumuz Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı göreviyle dikkat çeken hemşerimiz Osmun Timurtaş oldu. Yönetim Kurulu Başkanımız Murat Çetin'e özel açıklamalarda bulunan Osman Timurtaş'ın görüşlerini "Önceliğim hep Malatya oldu" başlığıyla okuyucularımıza duyuruyoruz.
Malatya Time Gazetesi'nin birinci sayfadan duyurduğun diğer bir haber ise yine seçim üzerine yapılan bir yorumdu. Adem İnsanoğlu imzasıyla okuyuculara sunulan analizin başlığı “Seçim heyecanı başladı mı?”

Önümüzdeki genel seçimlerle ilgili olduğunu düşündüğümüz bir başka gelişmeyle ilgili yorum haberimizin başlığı da “Ne değişti de, bülbül gibi şakımaya başladınız?”
Malatyalılarla ilgili yaptığımız haberleri bizi takip edenler iyi bilir. Malatyalı bürokrat, hukukçu ve siyasetçilerin son durumlarıyla ilgili yaptığımız haberlerin devamı olan haberimizin başlığı “Hemşerimizin işi bir hayli yoğun” oldu.

MALATYA TIME EKONOMİ İLAVESİ YİNE ÇOK FARKLI
Malatya Time Ekonomi İlavesinin, her sayı için bir söyleşi köşesinde bu ayki konuğumuz, Mehmet Mert Çınar oldu. Kardeşleriyle birlikte uzun yıllar Mali Müşavirlik ve sigorta acenteliği hizmeti veren Mehmet Mert Çınar'la Malatya Time Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çetin görüştü. Mali Müşavirlik ve sigorta acenteliğinin yanısıra mobilya sektörüne de hızlı bir giriş yapan Mehmet Mert Çınar işiyle ilgili bilgiler verirken Malatya ekonomisi üzerine görüşlerini de aktardı.

EMITT FUARINDAKİ MALATYALILAR

Geçtiğimiz günlerde Malatyalıların buluşma noktası olan Emittfuarıyla ilgili haberlerimizi ikinci sayfada topladık. Ekonomi ilavemizin birinci sayfasından “EMİTT Malatya” ile coştu” başlığıyla okuyucularımıza duyurduğumuz haberlerin ilgi çekeceğini düşünüyoruz.

Malatya'nın ekonomi gündemiyle ilgili haberlerin yar aldığı ilavemizin bir diğer başlığı “MASİAD, Gülaçtı'yı ziyaret etti”. Ekonomiyle ilgili ziyaret haberlerimizin diğer başlığı da “Çalık'tan ESKKK'ya Ziyaret”

Malatya ekonomisinin lokomotifi konumundaki kuruluşlarımızdan MÜSİAD'a da yer verdiğimiz Ekonomi ilavemizde seçim heyecanını okuyucularımızla paylaştık.

MALATYA TIME PÜTÜRGE, BEĞENİYLE TAKİP EDİLİYOR
Malatya Time Gazetesi'nin ilavelerinden Pütürge, memleket özlemi çekenlerin merak ettiği konuları ve sorunları gündeme taşımaya devam ediyor. Malatya Time Pütürge'de bu ayki manşet konumuzun başlığı “Hemşerilerim, memleketlerine sahip çıkacaktır” şeklinde. Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat'ın Malatya Time Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çetin'e yaptığı açıklamalar ilgiyle takip edilecektir.
Pütürge ilavemizin birinci sayfasından duyurduğumuz bir başka konu ise kış aylarındaki halka büyük sıkıntılar yaşatan Kubbe Dağı'ndaki ulaşım sorunuydu. “Polat'ın “Çılgın Projesi” yeniden gündemde” başlığıyla duyurduğumuz yorumda Kubbe Dağı'na tünel yapılarak çözüm aranmasını duyuruyoruz.
Kubbe Dağı ile ilgili bir başka yazımız ise Murat Çetin imzasını taşıyor. “Kubbe dağının kaderi kimin elinde?” başlığıyla sunduğumuz yazı yine gündem oluşturacak cinsten.
Araştırmacı-Yazar Orhan Şen imzasını taşıyan “Pütürge ve Turizm” başlıklı yazımız da hayli dikkat çekiyor. Pütürge'nin geçmişine ışık tutan bu yazıyla gelecek için neler yapılabileceğinin ipuçlarını bulmaya çalışıyoruz.

YENİ SAYIMIZA GÖZ ATMAK İÇİN TIKLAYIN

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!